Lumivalkeaa

…kaipaa musta maa. Tai kaipasi, ei tarvitse kaivata enää. Meillä täällä "sisämaassa" on ollut jo koko viikon ajan muutama sentti lunta ja luulen, että Helsinkikin saa valkean peitteen tänään, kun lämpötila on nippanappa pakkasen puolella ja lunta sataa. Illaksi on luvattu pakkasen kiristyvät, huomiseksi jo "yli kymmenen astetta", kahtatoista taitavat Helsinkiin luvata. Ja uutisissa kohkataan kovista megapakkasista. Lappiin ehkä – 40 miinusastetta on jo megapakkanen joo – mutta kai nyt 12 astetta pakkasen puolella on näillä leveysasteilla ihan normaalia. *eyeroll*

Jouluun on aikaa alle kaksi viikkoa. Ja kun ulkona tiputtaa lunta, takassa rätisee iloinen tuli ja taustalla soi joululaulut, tuntuukin jo ihan jouluiselta :) Etenkin eilisen joulukonsertin jälkeen jälleen. Meillä oli toinen levyjulkkari-keikka, tänään on vielä viimeinen Kuopiossa, mutta kaiken tämän menemisen keskellä en jotenkin vaan venynyt lähtemään sinne asti. Sinne olisi vielä voinut mennä, jos olisi eilen ajanut suoraan Lahden keikalta ja yöpynyt vaikka kaverin luona, mutta se pitkä paluumatka pimeässä illassa ja seuraavana päivänä duuniin… Ei vaan kyennyt nyt.
Tänään olin aikonut mennä lasten kanssa vähän shoppailemaan tai kiipeilemään, mutta kumpikin taitaa jäädä. Tyttöjen huoneet pitäisi viimeinkin saada siisteiksi, pyykkiä pitää pestä ja joulukorttien kuoriin saada osoitteet ja kortit sisään jotta saa ne postiin ensi viikolla. Shopata ja kiivetä ehtii myöhemminkin, näitä kotipäiviä on viime aikoina ollut melkoisen harvassa. Sen verran harvassa, ettei silloin oikeastaan niin kamalasti ehdi niistä nauttia, kun kaikki rästihommat vievät kaiken ajan. Mutta kuten sanottua, jouluna sitten ehtinee ottaa esiin kirjankin ja käpertyä sohvannurkkaan lukemaan. Ainakin joku päivä, varppina ;)
Niin juu, olenhan minä nytkin koneella enkä ollenkaan tee niitä rästihommia. Rippailen mp3:ksi uutta PearlJamin levyäni ja valmistaudun kaivamaan osoitteita joulukortteja varten ja taistelemaan tulostimen kanssa niiden printtaamiseksi suoraan kuoriin. Yleensä varsin tuskaista hommaa… Itse korttien duunaaminen photarilla on mukavaa puuhailua, mutta tähän osoiterumbaan meinaa niiden lähettäminen aina kilpistyä :D Ai mitä, kynällä vai? Siinähän tulee kramppi käteen :P
Jep. Hommiin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.