Kesä kuin tilauksesta

Tähän asti on säätiedotukset olleet vähintäänkin masentavaa luettavaa, mutta samaa ei voi sanoa enää. Täyttä aurinkoa ja hellelukemia luvassa näille leveysasteille niin pitkälle kuin säätietoja yleensä on saatavilla. Tietenkin, kaikkihan voi vielä muuttua, mutta ainakin nyt näyttää lupaavalta. Ja mikäs sen parempi, kun nythän siitä tosissani pääsen vasta nauttimaan edes! Töissä sitä olisi vain saanut ihailla ikkunan läpi ja käväistä kymmenen minuuttia päivässä sisäpihalla päivää paistattelemassa.

Toinen lomapäivä menossa, aurinko paahtaa täydeltä terältä, tämähän on ihan tilauskesä! Kesäkuun ensimmäinen kunnolla aurinkoinen päivä oli minun ensimmäinen lomapäiväni. Ja aina vaan näyttää paranevan. Silti olen vielä sisällä. Flickr lataa kuviani vielä, minulla on värit päässä ja kynsilakat kuivuu varpaissa. Tunnin sisään alkaa aurinko paistaa meidän takapihalle kunnolla, siihen mennessä on suihkut käyty ja bikinit päällä ja painun pihalle kirja kädessä. Elämä ei näytä yhtään hullumalta, jos sitä näin katsoo ;)
Ainiin, P.S. Mutsi ei kuitenkaan hogaa taas katsoa niitä valokuvia Flickristä, jollei tähän laita muistutusta ja linkkiä ;) Eli Juhannuksen kuvia, s’il vous plait!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.