Oma domain kullan kallis

Ei mulla muuta, kuin että meidän palvelimet ja nettiyhteys on taas pystyssä. Ei tarvii olla mobiilinetin varassa, meilipalvelin toimii, samoin kuin blogitkin. Vanhaan SFFM:ään tässä välissä tehdyt postaukset löytyy nyt täältäkin, ja saan taas laitettua postauksia muihinkin blogeihini – ainakin jokunen koirapostaus odottelee tekemistään.

Eihän se paljon vaatinutkaan, yhden sunnuntain verra hommia ;) Porasin ethernet-rasioihin reiät johdoille ja ruuvasin kiinni seinään. Mies kytki puhelinjohdon rasiaan ja minä ethernet-kaapelin, kunhan ensin oltiin vedetty kaapeli lattian läpi autotallista (olemassa olevaa putkea pitkin; vanha käytöstä poistettu termostaatti johtoineen väistyi kaapelin tieltä). Toinen rasia tuli alakerran varasto/palvelinhuoneeseen.

Sillä välin, kun minä vein koirat ulos ja laitoin ruokaa niin meille kuin koirillekin, mies laittoi palvelimet ja piuhat paikoilleen. Airport kytkettiin vielä yläkerran rasiaan ja avot! Netti toimii :) Ei se tuulennopea ole, vanha puhelinjohto lienee ainakin osasyyllinen, mutta mobiilinettiä parempi, etenkin kun täällä on todella huono signaali.

Niin, ja nyt hoituu palaveritkin taas kotoa käsinkin. Siitä ilosta olen etänä ainakin huomisen ja ylihuomisen. Jibii!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.