Hyvää viikkoa

Viikonloppu oli auringonpaistetta, ulkoilua, vesisadetta ja synttäreitä. Sunnuntaiaamun valjetessa sateisena ja koleana, kävellessäni Meggien kanssa tutun aamulenkkimme kylmästä hytisten, olin oikein tyytyväinen siihen, että lauantaina patistettiin tytöt 2/3 (kolmannen ollessa tallilla ratsastamassa ja talkoilemassa) sängystä ylös suht ajoissa, vaatteisiin ja ulkoilemaan. Vietettiin aurinkoinen, jos kohta tuulinen, mukava parituntinen Seurasaaressa. Koira nautti, ihmiset nauttivat.

seuris

Sunnuntaina ei sateisuus niin haitannutkaan sitten enää, kun lauantain oli viettänyt ulkoilemassa, ja agendalla oli muutenkin vähän leipomista (tällä kertaa oikeasti vähän: tein vain aleksanterit itse), vähän siistimistä ja vähän synttärikahvitusta. Olin tehnyt päätöksen, että tällä kerralla kutsun vain lähimmän perheeni: isäni, isän vaimon, äitini (kun vielä sopivasti oli Suomessa, huomenna lentääkin takaisin Las Palmasiin!), isoäitini ja siskoni perheineen. Sisko perheineen oli kuitenkin kipeinä, eikä isän vaimo päässyt, joten meillä oli kolme synttärikahvivierasta vain tällä kertaa!

Oli siinäkin minulle. Pari tuntia keskellä puheensorinaa, useita samanaikaisia keskusteluja ympärilläni. Välillä pääni teki stopin, välilä suljin silmäni, ja lopuksi olin aivan puhki. Niin väsynyt, että vaikka alkuperäinen suunnitelma oli ollut, että minä heitän mutsin takaisin systerille, mies lähtikin ajamaan. En olisi jaksanut ajaa.

syndet

Eilen duunipäivän päälle oli jälleen tanssitunti. Ihana ihana tanssitunti <3 Huisia huomata nousujohteinen kehitykseni; eilen jopa pyöri. Siis piquet piruetit salin poikki, ihan suunnilleen hyvin, eikä maailma silmissäni! Tanssisarjan toiseksi viimeiset pari kasia olivat kuitenkin yhä vähän liikkaa. Sellaista suunnanvaihtoa ja pyörimistä, että meinasin kaatua. Tasapaino pitää ja on ok, mutta nopeat peräkkäiset suunnanvaihdot ovat vielä aika haasteellisia.

Tänään aurinko paistoi lähtiessäni ovesta ulos ja bussipysäkille, ja sitten ei istuessani bussissa, ja sitten taas astuessani Kaisaniemessä bussista ulos. Aamu oli kirpeä, eikä nytkään Windowsin säätietojen mukaan kovin lämmin: +2 astetta. Instaweather liioitteli jälleen (tai ainakin jompi kumpi on väärässä) ja väitti jo aamusella Helsingin lämpötilan olevan +5.

weather

Duuniin oli tänään harvinaisen mukava tulla. Toimistolle siis ihan. Pöydällä odotti uudenuutukainen HP Ultrabook, esiasennetulla Windowsilla ja Officella <3 Akkukesto moninkertaistui kertaheitolla, läppärireppu keveni ainakin puoleen entisestä, ja onhan tämä nyt modernimman ja sleekimmän näköinenkin ;) Vähän tällainen macbook experience, mihin mieheni tuumikin, että olisi kannattanut saman tien sitten ottaa ne omenat. Omena vaan on vähän haasteellinen in my line of work…

Nyt on sitten uutta konetta asennettu ja konfiguroitu. Sälää on paljon: Chromea, Keepassia, OneDrivea, Dropboxia, Skypeä (en käytä Win Appia…), PhotoShoppia, Expression Studioa, Tweetdeckiä, Firefoxia ja Firebugia… Ja sitten kaikki se synkronointi ja ne Adobe-tilit ja Firofox-tilit ja OneDrive for Business setup ja… Niiden kanssa pääsi kirosana perheineen.

Mutta nyt on uusi kone kuosissa, vanha lähti uudelleenasennukseen. Onhan tämän kanssa niin paljon tyylikkäämpää mennä asiakkaillekin, kuin sen yli kolme vuotta vanhan, joskin yhä ihan ok palvelleen, kanssa. Ihan ok, koska I'd come up with most sufficient work-arounds. Sillä oli ongelmia. Etenkin verkkojen kanssa. Toivon mukaan tällä uudella ei ole samoja pulmia. So far so good :)

lappari

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.