Server problems – palvelinpulmia

Due to some server issues http://marilka.net is currently offline, so I have been posting to this old idle blog. Unfortunately the Healing Diary  is thus currently unavailable too, but as soon as some server maintenance has been completed, marilka.net will be online again, and I will continue posting there.

 

Plavelinpulmista johtuen http://marilka.net on tällä hetkellä offline, joten olen kirjoitellut viimeisimmät kirjoitukset tähän vanhaan blogiini. Valitettavasti tämän myötä myös  Healing Diary on juuri nyt alhaalla, mutta heti kun palvelin on saatu kuntoon, marilka.net on käytössä taas, ja jatkan jälleen kirjoittamista siellä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.