Fiilistelyä – things to look forward to :)

Ei sillä etteikö elämä ihan itsessäänkin ole nyt aika ihanaa ihan arkisellakin tasolla, onpa aika ihanaa että on muutama kohokohtakin edessä, joita odottaa! Juttuja, jotka saa jakaa rakkaimpien kanssa <3

iPad – Kronologisesti iPad on ensimmäinen kohokohta. Ja sitä tosiaan siis saan vielä odottaa, ehkä viikon, sillä tilasin sen loppiaisena verkkokaupasta, joten sillä on pieni toimitusaika. Enkä ole tällä viikolla kotona ottamassa vastaan postejani päivittäisellä tasolla, viettäessäni arkeani mieheni luona lasten ollessa isällään. Onhan minulla se Galaxy Tab jo, mutta silti jo viime syksynä aloin pohtia iPadin hankkimista. Ehkä olisin (jostain periaatteesta ; ) ) mieluummin ostanut Galaxy Tab 10.1:n tai Windows Tabin, mutta niitä ei täältä oikein saa. Anyway, incentive oli saada toinenkin tabletti, vähän isommalla näytöllä. Omaan käyttöön, ja lapsille tekemistä lennoille, sillä minä tarvitsen yhden tabletin lennoilla itse; tabi on kirjani, sillä olen viime kesästä asti ostanut kirjoja enää vain sähköisesti, Kindleen.

Amsterdam – Seuraavana tulee talvilomareissu Amsterdamiin :) Lähdetään helmikuussa sinne miehen kanssa muutamaksi päiväksi ihan kaksin, vietetään Valentine’s Day siellä <3 En ole ennen ollut Amsterdamissa – kaan, se on nyt viides ihan uusi tuttavuus noin puoleentoista vuoteen! Loma tulee tarpeeseen, ja ihanaa lähteä vähän reissuun kaksin <3 Pieni irtiotto arjesta.

Las Palmas, Gran Canaria – Seuraava matka, kolmistaan tyttöjen kanssa. Mutsi muutti vuodenvaihteessa Gran Canarian lounaisosista Las Palmasiin. Kuvia uudesta asunnosta olen nähnyt, ihanaa päästä jopa käymään siellä! Jos viimeksi vietettiinkin mutsin luona paria päivää vaille 2 viikkoa, nyt matka on vähän lyhyempi: 5 päivää (sisältäen matkapäivät, eli kolme täyttä päivää perillä). Käytiin siellä mutsin nykyisillä asuinsijoilla rantaa tallustamassa kolme vuotta sitten. Hieno paikka!

Tinos, Kreikka – Back to the crime scene ;) Tällä kertaa meitä lähtee koko viiden hengen uusperhe <3 Viime kesänä rakastuin tuohon vähän karunpuoleiseen mutta niin niin kauniiseen saareen <3 Ensi kesänä siis takaisin, ja sitä seuraavana ja sitä seuraavana, ja… ja toivottavasti jonain päivänä voin muuttaa sinne asumaankin :) Haaveissa talo Tinokselta. Ihanaa viedä lapsetkin paratiisiini :)

Tinoksen jälkeen ollaankin jo yli puolessa välissä vuotta. Ihan kesän jälkeiseen elämään asti ei vielä osaa ajatella. Mutta jos trendi jatkuu, eiköhän syksyynkin jotain kohokohtia löydy ;) Näitä odotellessa on hyvä elää hyvää arkea :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.