Poimintoja

Aamukahvi kotona koneen ääressä, aikaa lukea uutiset kun ei tarvitse ajaa töihin ja takas kolmea varttia. Ja uutiset herättää ajatuksia jotka tekee mieli jakaa. Joten vaihteeksi uutiskatsaus a la Marilka.

Luovuudesta: Tarvitaanko siihen professori kertomaan, ettei jonkun muun keksimän idean kopioiminen, vaikka varioiden, ole luovuutta? (http://www.taloussanomat.fi/markkinointi/2011/03/23/professori-rehn-luovuus-katoaa-angry-birdsia-kopioimalla/20114115/135)

Säteilystä: Helsingissäkin jo ripaus Fukushiman säteilyä. Kohta alkaa porukka napsia jodia naamaan. Painottakaa nyt tarpeeksi selkeästi, että vaarallisiin lukuihin päästään vasta miljoonakertaisella määrällä nyt havaittuun verrattuna, joten jodi on vaan haitaksi nyt. (http://www.taloussanomat.fi/ymparisto/2011/03/23/fukushiman-radioaktiiviset-aineet-levisivat-suomeen/20114097/12)

Työpaikoista: Jokaisella on omat prioriteettilistansa sen suhteen millaisessa työssä viihtyy. Minä pidän pienestä ja joustavasta. Tosin meillä ei ole tilaa kunnon kiipeilyseinälle officella (vaikka tahtotilaa voisi ollakin ;) ), mutta virikeseteleillä pääsee tapanilaan tai salmisaareen. Voisihan se toisaalta olla hauskaa joskus vetäistä kiipeilytossut jalkaan kesken päivän kun IE7 alkaa riittävästi nyppiä, ja kiivetä pari reittiä ennenkuin palaa taas hivenen virkistyneenä sorvin ääreen. Mutta koska minä toimistolla muka ehdin käkkiä muutenkaan? (http://www.taloussanomat.fi/media/2011/03/23/kahdeksan-syyta-tyoskennella-opiskelijoiden-unelmaduunissa/20114090/135)

Töissä jaksamisesta: Mitenniin 63-vuotiaaksi? Eiköhän meidän sukupolvi kuukahda pää näppäimistölle ennen eläkkeelle pääsyä joka tapauksessa, ennen tai jälkeen (alati nousevan) eläkeiän. Sen verran tiukkaa on työtahti jokapuolella. (http://www.taloussanomat.fi/omatalous/2011/03/24/katso-jaksatko-toissa-63-vuotiaaksi/20114007/139)

Otsikoinnista: LinkedIn nappaa uuden käyttäjän sekunnissa. Uusi käyttäjä joka sekunti? Vai koukuttuuko uusi käyttäjä sekunnissa? (http://www.taloussanomat.fi/media/2011/03/23/linkedin-nappaa-uuden-kayttajan-sekunnissa/20114111/135?pos=22)

Pakolaisleiristä: Paloturvallisuuspuutteita Kalasataman leirissä, siksi ne tällä kertaa häädetään. Voi niinku haloo ja järki käteen!!! Tehkää nyt niiden suhteen joku kestävä päätös jo! Tällainen alentaa niiden ihmisarvoa paljon enemmän kuin että antaisi heidän vaan olla valitsemassaan paikassa kunnes heidän kohtalostaan (Suomessa) on joku mielekäs päätös olemassa. (http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Pelastuslaitos+aikoo+h%C3%A4%C3%A4t%C3%A4%C3%A4+Helsingin+Kalasataman+romanit/1135264863517)

Levottomuuksista: Libya. Ja Egypti, Tunisia, Syyria, Jemen mitä noita nyt on. Kohtahan tuo on yhtä sotaa koko lähi-idän  ja pohjois-afrikan alue. Pitäisikö jo meidänkin? (http://www.hs.fi/ulkomaat/?cmp=tm_uutiset_ulkomaat)

Presidentinvaaleista: Jos nyt ensin selvittäisiin eduskuntavaaleista ja pidettäsiin huolta, ettei Timo Soinista tule seuraava pääministeri. Sitten voidaan hämmästellä miten se Väyrynen vaan jaksaa uskoa itseensä. Miestä ei voi kuin ihailla ;) Tosin saattaisin seurata Maraa Namibiaan jos Paavosta tulisi presidentti. (http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194671741474/artikkeli/ohoh+minka+vitsin+martti+ahtisaari+murjaisi+paavo+vayrysesta+.html)

Homokohusta: Älä alistu. Henkilökohtainen mielipiteeni, älä alistu millekään massamielipiteelle vaan pidä omasi. Minun on: elä ja anna toisten elää. Jokainen tekee oman elämänsä valinnat niinkuin parhaaksi näkee. Ja erotkaa kirkosta jos ette usko niinkuin kirkko opettaa! Se on vain oikein. Kirkko ei ole meidän yhteiskunta vaan uskovien yhteisö johon kuuluisi kuulua vain niiden jotka oikeasti uskovat luterilaisen opin mukaisesti.(http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Kirkon+eroluvut+nousseet+l%C3%A4hes+Homoilta-kohun+tahtia/1135264863271)

Keväästä: Kuten tosikoinen tänä aamuna sangen turhautuneena loihe lausumaan meidän kaikkien puolesta: “Miksei siellä jo lämpene?”  (http://www.hs.fi/saa/)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.