Lunta – grrrr – mennen tullen

Eilen sitä taas tuli, oikein vaikka kuinka hirveästi. Varmaan viistoista senttiä entisten päälle. Olin koko päivän himassa, katselin lumen tuloa ikkunasta. En käynyt ulkona ollenkaan kun ei ollut pakko, enkä siis varsinkaan ulkoiluttanut autoani. Eilen satanut lumi oli kosteanpuoleista, lämpötilan keikkuessa hivenen nollan yläpuolella. Mutta viime yönä pakastui. Tietty. Kuinkas muutenkaan.

Tänä aamuna sain sitten tuta tämän kotonaolon, lumentulon ja pakastumisen yhteisseuraamuksen. Olin laittanut auton lohkoon maanantai-iltana kauppareissulta palatessani, mutten ajatuksissani muistanut tarkistaa sen ajastusta. Tänä aamuna sain todeta lohkon olleen ajastettuna siten, että se oli juuri alkamaisillaan lämmittää autoani kun olin lähdössä, sen sijaan että parkkipaikalla olisi odottanut jo lämmennyt auto.

Ensimmäinen homma oli kaivaa lohkopiuhan pää auton nokan ja edessä olleen lumivallin yhtymäkohtaan syntyneen uuden kaksikymmensenttisen kinoksen alta. Eikä minkä tahansa höttölumikinoksen, vaan sellaisen alimmista kerroksistaan hauraanlaisesti jäätyneen kinoksen. Siis sellaisen, jota sai rikkoa käsillään ihan urakalla ennenkuin itse piuha osui käteen.

Seuraavaksi, kunhan auto hyrisi sievästi – niin, sain autooni uuden akun pari viikkoa sitten, kiitos ihanaisen miehen :) joten käynnistysvaikeuksia ei ole enää näkynyt ei kuulunut – aloin harjata autoa. Voi herrajjesta sitä lumen määrää! Tiivistä raskasta lunta, alimmaisena pari senttiä paksu kerros sitä samaa lähes jäätä, jota kaavin johdon ympäriltä. Skraba ja harja viuhuivat vinhasti, mutta jaksoin putsata auton vain niin että just vältti ajaa.

Ei sillä että olisin ihan heti päässyt liikkeelle silti. Nimittäin lumiaurahan oli toki käynyt eilen pihassa, minun autoni nököttäessä kauniisti ruudussaan, joten siinäpä oli sitten autoni takana hondani matalahkoa maavaraa selkeästi korkeampi lumikinos, joten arvannut siitä suoraan alkaa peruutella vaikka viime talvena nuo lumiauraominaisuudet tulikin jo testattua. Ei muuta siis kuin lapion varteen, ensimmäistä kertaa melkein vuoteen. Onneksi naapurit olivat jättäneet taloyhtiön lumilapion sopivasti kinokseen parkkialueelle niin ei tarvinnut kauempaa etsiä.

Siinä sitten heiluin noin kuuden välttämättömän lapioillisen verran (se oli sellainen iso lapio) kahdeksan sentin kapeilla koroilla varustetut saappaat jalassani. Voisi sanoa, etteivät jalkineeni ole ihan käytännöllisimmät mahdolliset näihin lumisiin talviin, mutta hyvin minä niillä selviän lumen luonnistakin. Tällä kertaa ei edes ollut minihame päällä kuten viimeksi kun heiluin lumilapion kanssa korkkareissa, vaan ihan farkut.

Työmatkalla pienemmät tiet olivat yhtä perunapeltoa ja isommatkin jääpolannetta, ei mitään herkkua ajaa. Ja katolta alkoi lumi sulaa ja valua tuulilasille. Onneksi auto sai tänään sulaa ja kuivua rauhassa lämpimässä hallissa koko päivän, joten pääsin puhtaalla – siis lumesta puhtaalla, kuraa pinnassa on kyllä yllin kyllin muistona loskakeleistä – autolla kotiin, ja pihassa totesin ilokseni lumiaurankin käyneen pihassa uudelleen ja paikkani oli putsattu.

Ilo auratusta paikasta oli vähäsen ennenaikainen tosin. Ilta kului tanssikoululla, lapsilla oli tanssitunnit, ja kun palattiin, olivat ystävälliset autonaapurin jättäneet minulle ihan huikeasti tilaa paikalleni. Not. Lumivalli paikan päädyssä näytti vähemmän massiiviselta kuin ennen mutta silti piuha ei vaan yltänyt autosta tolppaan jos laitoin autoni keskelle minulle jätettyä tilaa. Vekslasin autoa, ja kaivoin lunta käsin kunnes sain auton kiinni tolppaan. Eikun siis johdon. Yltämään autosta tolppaan asti. Ja tarkistinpa sen ajastuksenkin.

Olisikohan huomenna helpompi lumipäivä?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.