Muuttoa muuttoa muuttoa

On melkoisen aivokuollut olo. Tänään päivä jäi vain 13 tuntia pitkäksi, kun lasketaan työ ja muuttohommat yhteen, lauantaista eiliseen kertyi työtunteja päivittäin viitisentoista. Unta öisin keskimäärin kuusi tuntia, la-su yönä ehkä neljä. Vä-syt-tää. Ja silti kirjoitan blogia sen sijaan että olisin jo nukkumassa. Ihminen on outo olento.

Perjantaina sain uuden kodin avaimet ja käytiin illalla tosikoisen kanssa katsomassa asuntoa. Muuten tosi kiva, näytti suorastaan avaralta ilman edellisen asukkaan huonekaluja. Mutta ne seinät! Niin täynnä reikiä ja ennen kaikkea kipsilevyankkureita, että itketti! Ystäväni kävi myös katsomassa asuntoa myöhemmin kaverinsa kanssa ja seinät nähtyään päättivät laittaa ne kuntoon ennen muuttoa. 
Tuumasta toimeen ja lauantaiaamuna hakivat remppakamoja klaken-kodin autotallista ja loput kaupasta ja ryhtyivät töihin. Minä vein esikoisen ratsastustunnille, mutta heti sen jälkeen tultiin tyttöjen kanssa tänne kaupan kautta. Ruokaa, olutta, maalarinteippi ja saunakiulu&kauha ;) Jätettiin miehet maalaamaan ja käytiin tyttöjen kanssa heittämässä vähän tavaraa kummitädilleni ja hakemassa draiverini, puu-kolmoseni ja hybridini Siwasta, mihin pakettini briteistä oli tullut. Ja takaisin uuteen kotiin.
Tytöt intoutuivat jeesaamaan maalaushommissa ja yhtäkkiä huomattiin päivän olevan kääntymässä jo iltaan. Minä lähdin käväisemään vielä kaupassa ja hakemaan petivaatteita ja muita tarvikkeita koko sakille vähän sieltä ja täältä. Kun tulin takaisin, oli kello jo kymmenen tai jotain. Yltäpäältä maaliset tytöt äkkiä saunaan ja sitten nukkumaan. Itse vielä käytiin hakemassa vähän kebabia lähipubista ja jutskailtiin myöhään yöhön.
Aamulla herätystä aikaisin ja takaisin hommiin. Ajelin taas ympäri pääkaupunkiseutua hakemassa ja viemässä ja vaikka mitä ja kello oli ties mitä ennen kuin päästiin kotona saunaan. Ja sama tahti on jatkunut eilen ja tänäänkin. Tänään tosin oltiin saunassa jo yhdeksän pintaan, hiphei ;) Mutta samalla huomasin, että oltiinpa unohdettu pesukone päälle edellisessä asunnossa, missä käytiin pesemässä pyykkiä, kun ei kone vielä ole täällä. Niin siis ja ne pyykit jäi koneeseen vaikka piti ottaa mukaan, kun sitä vartavasten odoteltiin pakaten. Vähän väsymystä ilmassa…
Tänään sotkin tähän kaikkeen hässäkkään vielä auton huollonkin. Aamulla seiskan aikaan olin tuossa lähistöllä viemässä autoa huoltoon suoraan sängystä reväistynä niin että kundi siinä pöydän takana totesi johonkin mitä sanoin, että "ja vasta heränneenä?" Neljä tuntia ja neljä kahvimukillista myöhemmin hain autoa silminnähden freesimpänä. Pelkkää silmänlumetta. Väsytti vieläkin ihan yhtä paljon. Ja väsyttää yhä. Koskahan sitä ehtisi toipua?
Mutta kun on tehtävä niin on tehtävä, vaikka vähän höyryillä tässä jo käy. Tällä viikolla edellinen oma kämppä tyhjäksi, ensi viikolla klaken kodin pakkaaminen ja lauantaina muutto. Ehkä sitä joskus parin viikon päästä hellittää? Sitten voisi ehtiä vähän pelaamaan sitä golfiakin, nyt kun on green cardkin ja kaikki. Ja kampaajalle. Olen jo aika epätoivoinen näiden hiusteni kanssa… Pari viikkoa puristusta. Ja Juhannuksesta alkaa jo kesälomakin. Tulee tositarpeeseen! Vaikka juuri lomailinkin.

3 thoughts on “Muuttoa muuttoa muuttoa

  1. Nyt on varsinainen muuttovimma menossa näemmä!! Voimia ja jaksamista!! Nukkumisesta kantsisi kyllä pitää huolta, että puhti säilyy, vaikka kyllä sä sen tiedät!! :)

  2. Muuttanu? Mie muisteli et vastha työ saitte talon valmiiks! Miul taitaa muisti pätkii! Onnee uutee kotii <3 Muistaha levätä, sannoo eläkeeviikkoo viettelevä mummeli, nyt vast alkaa viimeviiko työväsymys antaa periks, alan rentoutuu =)

  3. Kiitos :) Talo on joo, tai oli, koskaanhan se ei ihan valmiiks ehtiny. Talo on myyty ja minä muutan yhteen osotteeseen, mies toiseen. Tai johan maaliskuun alusta oon asunut jokatoisen viikon muualla, jokatoisen lasten vuoks vanhassa kodissa missä tuo exäkin on tähän asti asunut. Kummat on kuviot olleet, nyt vika viikko täs talossa edessä, pakata tarvii ja lauantaina loppumuutto. Elämä alkaa taas tuntua hyvältä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.