Jyväskylä fail log

Duunireissaaminen ei ole sita hauskinta reissaamista. Yksinäistä ja aika tylsää puuhaa. Olin tässä pari päivää Jyväskylässä. Fail. Monellakin tapaa, vaikkakin itse työ eli koulutus asiakkaalla sentään meni hyvin. Normisettiä.

Fail#1 – Taksi

Siitä on selvästi aikaa, kun viimeksi olen yrittänyt taksilla pieneltä maalaislentokentältä kaupungin keskustaan. Juu, lensin, koska piti ehtiä yhdeksäksi vaikka pääsin vasta samana aamuna lähtemään matkaan. Stadi-Vantaan ja maailman kenttien taksijonoihin tottuneena en mitenkään hogannut, että olisi pitänyt varata taksi paikalle etukäteen. Oli niitä siinä muutama odottamassa, muutamalle ensimmäiselle tulijalle, joiden joukossa en itse ollut, sillä pysähdyin vaihtamaan lentokengät pumpseihin.

Joku soitti taksikeskukseen, joten kuvittelin, ettei minun tarvitse. Taksikeskus ei kuitenkaan ollut ottanut kuuleviin korviinsa, että autoja pitäisi lähettää enemmänkin kuin vain se yksi tilataksi, jonka ko. henkilö oli omalle seurueellen tilannut. Viittä vaille yhdeksän soitin keskukseen turhautuneen puhelun, minkä jälkeen taksi kaarsi paikalle itse asiassa jo puhelun aikana. Olin 20min. myöhässä.

Fail#2 – Vihreät

Vihreillä oli kahvikoju keskellä kävelykatua. Eikö ne tiedä, että vaalit oli jo?

Poliittista peliä paremmin ymmärtävä ystäväni valisti minua, ettei se ollut ollenkaan fail, vaan ihan tarkoituksenmukaista toimintaa – minkä toki jo tiesinkin, mutta. Kiitoskahvit? Äänestitte oikein, tarjoamme kahvia? Jostain syystä sellainen touhu ei vakuuta minua millään tavoin, oli puolue mikä tahansa. Tehköön työnsä eduskunnassa niin että äänestäjät näkevät äänestäneensä oikeaa puoluetta. Kahvia voi tarjota kuka vaan, vaikka minä.

Fail#3 – Happy Bithday

Ei pidä yrittää kirjoittaa englanniksi, jos ei osaa. Typo pubin aidassa 😀

Fail#4 – “Täällä voit pelastaa maailman ja vähentää noidannuolia”

Lappu hotellihuoneeni WC:ssä. En muuttunut supersankariksi vierailuni aikana. Paha pettymys.

Fail#5 – Luminen rekisterikilpi

Taivaalta tuli vettä, tuuli oli kova. Odottelin taksia hotellin aulassa. Paikalle kurvasi auto, ei taksini vaan ykstyisauto, jonka etukilpi oli täydellisesti jäisen usean sentin paksuisen lumikerroksen peitossa, sillä laittomalla tavalla. Miten? Miksi?

Fail#6 – Myrsky ja myöhästynyt lento

Lennon takaisin Stadiin piti lähteä 17:50. Klo 17:30 taululla luki “Estimated 18:10”. Klo 17:50 taululla luki “Estimated 18:35”. Klo 18:20 lentokone ei vielä ollut saapunut Jyväskylään edes. Lopulta se rullaili portille ja päästiin koneeseen. Lento lähti 18:40 ja laskeutui pomppuisasti 19:30. Koska Helsingissä riehunut myrsky. Olin himassa tuntia myöhemmin kuin piti. Silloin tuntikin on pitkä aika, kun odottaa kotiinpaluuta duunireissusta. Myrsky oli jo laantunut siihen mennessä, kun taksi toi minut kotiovelle.

Fail#7 – “Tilaa taksisi etukäteen”

Kyllä minä nyt jo tiedän! Missä tuo tiedotus siis oli silloin kun olisin ko. tietoa tarvinnut? Jyväskylän lentoaseman lähtöportilla. “Palaatko myös lentäen? Tilaa taksisi etukäteen.” Kiitos tiedosta, poistuessani sitä erityisesti tarvitsin. Ehkä muistan ensi kerralla.

Fail#8 – “Aloitamme laskeutumisvalmistelut”

Kone rullasi kohti kiitorataa, nousuaikeissa. Lentoemo taisi painaa väärää kuulutusnappia 😀

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.