Villasukkia sun muuta mielen lämmikettä

Oltiin yläkerrassa loikoilemassa sängyllä aamupalaa sulattelemassa, mies, koira ja minä. Esikoinen oli jo lähtenyt tallille tuntia aikaisemmin, tosikoinen juuri kömpinyt sängystään koneelle Simsin pariin, kun ovikello soi. Tytär meni kurkistamaan verhon raosta, tunnisti pari ystävääni oven takana, huusi: “äiti, sun kavereita on täällä!” (mitä minä puolikuuro en tosin kuullutkaan), meni vetämään farkkua jalkaan ja avasi oven.

Sen verran kuulin sinne makkariin, että jotain outoa alhaalla tapahtui, ja että jotain se tytär sieltä kovasti huuteli. Laskeuduin alakertaan katsomaan ja löysin nuo ystäväni ystäväporukkamme delegaattina eteisestä. Sain halauksia, ruusikimpun ja paperipussillisen kaikkea ihanaa:

pupukuvioidut villasukat (jotka mitä ilmeisimminkin ystäväni Äm on kutonut :) ), rosmariinihunajaa (rosmariini ei mennyt minulta ohi ;) ), mansikka-vadelma-mysliä, tyrnimehua, sydän-vaahtiksia, valkosuklaapähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, minttusuklaata, jalkahoitotuotteita ja pupukortin :)

Ajatuksella koottu, lämmöllä annettu paketti. Jos ei näillä eväin tästä kuntoudu niin ei millään ;) Hymyilen yhä ihanissa uusissa villasukissani :) Viimeiset viikot ovat olleet aika raskaita, eikä vain tämän leikkaustoipumisen vuoksi vaan vähän muistakin syistä (jotka tosin onneksi on nyt selvitetty myös). Tämä todella made my day and week :)

Kivoja muistamisia on tässä toki muitakin sadellut matkan varrella, silloin sun tällöin. Sairaalaan siskoni ja äitini toivat pussin M&M'sejä ja sydäntä pitelevän I love you -pupun. Isoäiti ja isä toivat After Eightejä ja kukkia, mies naapureilta terveisinä kukkakimpun ja suklaarasian. Pian kotiuduttuani naapuri tuli piipahtamaan pienen pussin kanssa, jossa oli teetä ja minttusuklaata. Duunista tuli kotiutumisviikkoni perjantaina kukkalähetyksenä pari sydämellistä ruusua ja Geisha-rasia. Pikkuserkku perheineen lähetti kortin ja lasienkelin ikkunalle.

Nuoremmat tytöt olivat tehneet minulle kortit, esikoinen twiittasi minulle terveisensä <3

Vaikka on mieltä lämmittävää saada pieniä tai vähän isompia paketteja tai kukkasia, en toki arvota ihmisiä sen mukaan, onko joku muistanut jollain konkreettisella vai ei – ihan vaan viesti, puhelu, halaus on ollut aivan yhtä lailla arvokasta! Silloin kun on vähän maissa, ja koittaa kamppailla itseään takaisin elämään, tuntuu hyvältä tietää, että ympärillä on ihmisiä (oman perheen lisäksi), jotka välittävät.

Kiitos teille, että olette <3

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.