Valentine’s post

Uskolliset lukijani ja kavereistani useimmat jo tietävätkin, etten pidä dedikoiduista päivistä, sillä niin ystävien kuin vanhempien kuin lasten kuin muidenkin rakkaiden tulisi tuntea olevansa tärkeitä vuoden jokaisena päivänä, ja nämä erilaiset juhlapäivät lähinnä ovat kaupallisia rahantuottopäiviä. Silti, näin geneerisesti, toivotan hyvää Ystävänpäivää itse kullekin lukijalleni ja ystävälleni tasapuolisesti! Toivon, että teillä jokaisella on välittäviä ja rakastavia ihmisiä elämässänne ympäri vuoden :)

Those who know me, know that I’m not big on these commercial holidays and celebrations – our friends, loved ones, parents, children etc. should be and feel important to us every day of the year. In Finland, Valentine’s is “Friends’ Day”, and with this generic post I’m wishing a happy Valentine’s Day to all of my readers and friends alike. I hope you all have caring, loving people in your life all year long :)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.