Highlights of 2011

Enpä arvannut vuosi sitten tähän aikaan, millainen vuosi minulle oli tulossa. Se kai se on elämässä parasta, aina se jaksaa yllättää 🙂 Aina kaikki yllärit ei ole positiivisia, ei viime vuonnakaan. Mutta se on vain elämää, ei sen enempää 🙂

Tammikuussa

…tähän aikaan olin sinkku, ja juuri saanut kämppiksikseni kaksi kissaa. Olin tuudittautunut ajatukseen, että tässä sitä elellään, joka toinen viikko vain kissat ja minä, joka toinen viikko lapset meidän kanssa. Mutta sitä ei kestänyt kuin muutaman viikon, kun tapasin mahtavan ihanan miehen ❤ ja hups! en ollutkaan enää sinkku 🙂 Ensitöikseen tämä mies vaihtoi autooni uuden akun ❤

Helmikuussa

…vietin elämäni parhaan Valentine’s Dayn ❤ jolloin paitsi nautin romanttisesta kynttiläillallisesta tuoreen miesystäväni kanssa, tutustuin myös ostereihin. Vietin myös tyttöjen kanssa pari ihanaa lämmintä viikkoa Kanarialla mutsin kanssa ❤ Viimeinen vierailu Playa del Curaan, nyt mutsi asuukin Las Palmasissa. Toivottavasti tänä vuonna päästään edes käväisemään siellä!

Maaliskuussa

…tuskastelin lunta, odotin kevättä ja nautin viikonlopuista, hyvästä ruuasta ja hyvästä seurasta ❤ Maaliskuussa oli myös TechDays.

Huhtikuussa

…pannutin pyörällä todella pitkästä aikaa palatessani himaan Vantaankosken kevättä katselemasta. Toisessa kämmenessä ja toisessa polvessa on arpi vieläkin, ja veikkaan että niissä on hiekkaakin vielä sisällä, kämmenessä ainakin. Aivan kuun lopussa lähdin 10 minuutin varoitusajalla Tallinnaan miesystävän kanssa ❤ Ad hoc, best hoc!

Toukokuussa

…sisko meni naimisiin ❤ Omassa elämässäni elelin onnellisena, ei sen kummempaa. Ei, lätkän MM ja pojan saunomiset (biisi, jonka olen muuten kieltänyt kotonani), ei kuulu minun elämäni highlighteihin vaikka toki siitä silloin iloitsinkin.

Kesäkuussa

…näin lavalla ensin Linkin Parkin ja sitten Bon Jovin. Ja täytin tietenkin vuosia, kuten joka kesäkuu. Taisinpas aloittaa lomaninkin kesäkuun puolella, Juhannuksesta.

Heinäkuussa

…jätin sydämeni Tinokselle, missä vietin kaksi unohtumatonta viikkoa miesystäväni ja tyttärensä kanssa ❤ Poltin siellä sormeni niin että niihin ehti juuri ja juuri sormenjäljet muodostua uudelleen ennen lokakuun alun jenkkireissua (whew!). Uin ihanassa Aegeian meressä. Biletin rikkaiden italialaisten shampanjasuihkussa Mykonoksella. Tanssin kreikkalaisissa kyläjuhlissa. Ja vaikka mitä muuta mahtavaa. Ensi kesänä taas ❤

Elokuussa

…kissat lähtivät. Kissat olivat ihanat, mutta olin tulla hulluksi siitä miten ne tuhosivat kotini. Ja niitä kävi sääliksi, kun joutuivat niin olemaan yksin. Highlightia oli saada oma koti omaksi kissojen valtakunnan sijaan. Mutta kissojen pois antaminen oli myös vuoden toinen lowlight. Eniten surettaa lapset, jotka joutuivat luopumaan lemmikeistään.

Syyskuussa

…oli vuoden kolmas lowlight, kun esikoisen ratsastuskoulun isoin talli paloi vieden mennessään 12 hevosta ja ponia. Syyskuun highlight oli kreikantuntien alkaminen. Harmillisesti vaan ne jäi kaikenmaailman kiireiden ja työmatkojen jalkoihin sitten loppujen lopuksi.

Lokakuun

…aloitin SharePoint-konferenssimatkalla Anaheimiin. Ensimmäinen matkani sille mantereelle, ja olihan sekin elämyksiä täynnä. Ja hyvää SharePoint-asiaa tietenkin.

Marraskuussa

…käväisin Tukholmassa miesystävän ja kaikkien kolmen tytön kanssa ❤ Ja sain Nokian Lumia 800:n ❤ Tänään Lumia sai kolme silikonikuorta (jotka piti tilata ihan sieltä samasta Saksasta saakka, mistä puhelinkin): lilan, pinkin ja perusmustan. Pimp my Lumia ❤

Joulukuussa

…ihastelin Pariisia vuorokauden verran firman pikkujoulujen puitteissa ❤ sekä esikoista tanssimassa ja laulamassa koulunsa musikaalissa ❤ Ja vietin ihanan joulun ensin lasten kanssa ja sitten miesystävän kanssa ❤ Sain joululahjaksi Bialetti espressokeittimen ❤

Summa summarum, sydämiä riittää. Elämä on (yleisesti ottaen yleensä 😉 ) aika ihanaa ❤

One thought on “Highlights of 2011

  1. […] …2011 I had been divorced for a year, went through a nasty-ending rebound relationship, and was licking my wounds after a short-lived affair with a married guy. During the Christmas time of 2010 I had made my peace with myself, and was rapidly settling down for a life alone with two cats and my every other week kids. Right then, when I least expected, this Man stepped into my life and swept me into a rollercoaster of emotions that has now lasted for, well, a few weeks shy of a decade, and still going. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.