Statistisia poimintoja

Tänään oli taas random-väliajoin tekemäni statistiikka-tsekin aika. Sen verran pitkään tätä blogia on tullut kirjoitettua, että onhan noita kävijöitä kertynyt – joskaan word press ei näytä kuin murto-osan totuudesta, koska ensimmäiset vuodet blogi oli siellä live spaces -palvelussa. Ei se kävijämäärä minua niinkään ehkä kiinnosta kuitenkaan, mutta ne google-haut joilla blogiini päädytään! Ne ovat välillä todella hauskoja 😀 Tässä vähän tämänkertaista top-listaa:

  • (no) pun intended pitää pintansa kärkipäässä aina vaan; sillä päätyy lukemaan entryäni No pun intended – kuinka yllättävää 😉 – joka on muuten google-hakutuloksissa ykkösenä 😮
  •  tulistuva lapsi on niinikään keikkunut top viidessä melkeinpä entryn kirjoittamisesta lähtien, mikä on melko lohdullista, sillä en selvästikään ole ainoa joka painii hankalan lapsen kasvattamisen kanssa; sillä haulla siis löytyy Tulistuva lapsi (ja aikuinen) jostain sieltä ensimmäisen google-hakusivun alaosasta
  • siinä missä edellä mainittujen hakujen viittaukset blogiini tuottavat ihan asialliset entryt, henkilö(t) jotka päätyvät blogiini haulla eläinoppi lehmä, saavat pettyä pahasti, sillä tuskin he etsivät asiaa lentävistä lehmistä 😉 hakutuloksena siis (heh, tokana googlen tuloksissa 😀 ) Eläinoppia
  • kolibri (tatuointi) eri muodoissaan näyttää niinikään olevan varsin suosittu hakuaihe, sillä pääsee lukemaan tatuointi-haaveestani, jonka puolitoista vuotta (vai 2,5 vuotta? kuka näissä vuosilaskuissa mukana pysyy?) myöhemmästä toteutuksesta en tainnut koskaan blogiini kirjoittaakaan; hakutuloksena siis Kolibri tai entrystä löytyvä kuva
  • kotikärpänen (kuka muistaa vielä Kaarlon?) oli tällä kertaa hauskin haku (jolla itsekin löysin blogini) – mitä on tapahtunut mm. haulle siskon kanssa saunassa?
  • styrox paketti, paljain jaloin ja rasvari puolestaan todistavat, että joku oikeasti jaksaa kelata googlen hakusivuja ensimmäistä, toista, kymmenettä, kahdettakymmenettä… pidemmälle – itse en vaivaudu kolmannesta eteenpäin, yleensä en sinnekään asti; yhdistettynä marilkaan edellämainituilla löytyy entryt Styroxia ja kuningasajatuksia, viime viikkoinen entry Linja-autossa on myös tunnelmaa sekä samoilla paljailla jaloilla Morsiustyttöjen äiti, Kovaluisen jalkapöytä ja Hiljaisuuden keskeltä ja muutama muukin merkintä, ja sitten vielä rasvarilla Ratkaisija ja rasvari
  • tinos ja olive trees esiintyvät parissa haussa myös, niillä tietenkin pääsee lukemaan lempilastani Where Olive Trees Grow 🙂
Onhan siellä sitten paljon muutakin rustokoruista  ratsastamiseen, mutta nämä tällä kertaa poimintana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.