Paluu arkeen

Loma meni, työ tuli. Kreikan kuumasta auringosta on ollut suht haasteellista siirtyä tähän jo niin syksyiseen ilmaan. Että yöllä lämpötila laskee taas jo alle kymmenen! Ja päivälläkin on hätinä 20 astetta lämmintä ja käy syksyisen viileä tuuli. En minä vielä ole valmis syksyyn. Saati talveen. Ajatuskin ahdistaa.

Töissäkään ei ollut ihan pehmeä lasku takaisin arkeen. SharePoint päätti kiukutella minulle heti alkajaisiksi, samoin Lync, joten eilen säädin virtuaalikonettani vielä kymmenen aikaan illalla, jotta tänään saisin työni tehtyä. Lopulta luovutin plan A:n osalta ja siirryin Plan B:hen, työvälineet taas ok. Tänään oli sitten vähän toisenlaiset tekniset haasteet edessä, kaikesta huolimatta. Mitäpä tähän voi sanoa, normipäivä näin IT-alalla.

Lomakuvia Tinokselta olen vieläkin käynyt läpi ja laittanut erinäisiin kuvagallerioihini näin iltasella. Vieläkin on pientä säätöä, mitä haluan tehdä, mutten tiedä jatkanko niiden parissa enää tänä iltana. Eihän niistä paineita ole, puuhastelua omaksi iloksi ja jos ei se enää ole ilo, on aika lopettaa.

Elämä soljuu tästä taas eteenpäin normaaliuomassaan. Mutta haave elää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.