Aamun aatteet

Facebookkiin tyydyin aamulla kirjoittamaan vain kaikenkattavasti ja mitäänsanomattomasti “nnngh”. Hyvinkasvatettuna koitin noudattaa periaatetta “jos ei ole mitään rakentavaa sanottavaa, on parempi olla sanomatta mitään”, sillä totesin että tänä aamuna minulla oli tasan kaksi vaihtoehto: valittaa tai olla hiljaa. Naamakirjassa päätin siis olla hiljaa, tai päästää vain eläimellisen äännähdyksen, tänne voinen vähän valittaakin.

Sisäinen kelloni näyttää edistävän noin puoli tuntia. Olen nyt joka aamu jo varmaan viikon ajan herännyt noin puoli tuntia ennen kellon soittoa – vaikkei kello edes ole joka aamu ollut samaan aikaan soimassa.

Suihkun ja meikin ja hiusten laittamisen jälkeen katsoin itseäni vielä peilistä ennen töihin lähtöä ja totesin näyttäväni juuri niin väsyneeltä ja nuutuneelta kuin miksi itseni tunsinkin. Pitikö viikonlopun rentouttaa ja piristää?

Viikonloppu oli kiitettävän vilkas. Lauantaina oli lasten koulun joulujuhla jonka esikoinen juonsi luokkakaverinsa kanssa – reipas typykkä <3 – ja jossa tosikoinen tanssi tonttutanssin luokkakavereiden kanssa :) Juhlan jälkeen lapset lähti vaarin kanssa landelle ja vaarille yöksi ja minä sain joululahjat shopattua. Sunnuntaina oli Stepupin joulushow, aivan ihana upea show kaikkiaan! Tai siis niitä oli kolme, tosikoinen tanssi vikassa. Kyllä se sitten tanssii hyvin <3

Illalla puoli kahdentoista aikaan soitti ex-mies. Perjantaina puoli ysin aikaan oli esikoisen ope laittanut wilmaan viestiä, että maanantaina on luistelua. Mikä aika se on mitään ilmoittaa? Kuka lukee wilmaa viikonloppuna? Mikäs siinä, kävin sitten varastossa puolen yön aikaan hakemassa tyttären luistimet, jotka kiikutin tänä aamuna työmatkan varrella lapselle isälleen.

Helsingin kaikkien aikojen (tiedossa oleva) lumiennätys 70cm on yön aikana rikkoutunut. Siltä tää on kyl tuntunutkin. Parin päivän aikana harjannut auton päältä taas yhteensä varmasti yli 20cm lunta ja välillä se oli sentään parkissa katoksenkin alla. Saisko sitä vaan antaa kaiken hautautua tohon lumeen ja hautautua itse peiton alle kotiin kunnes lumet on sulaneet?

Joulu. Mitähän siitä sanoisi. Normaalisti se tuo jo pelkillä pyhillään muutaman ylimääräisen vapaapäivän, mutta tänä vuonna yhden vaivaisen päivän. Plus Loppiainen toisen. Aikaisempina vuosina olen myös usein pitänyt muutaman ylimääräisen vapaapäivän joulun aikaan, mutta tänä vuonna en, koska säästelen ne kaikki talviloman Kanarian-matkaan. Liekö sitten siksi vai monesta muusta potentiaalista syystä tai ehkä kaikkien yhteisvaikutuksesta ei tunnu ollenkaan jouluiselta. Tulee ja menee ja sen pituinen se.

Tämän päivän teemana My Chemical Romance on Spotify ja tietenkin SharePoint, kuinkas muutenkaan :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.