Päivien kimallus

Jos olen rehellinen, en voi sanoa, että tämä loma tähän asti olisi ollut helppo. On ollut tottumista ja sopeutumista kokonaan uudenlaiseen elämään, oikeastaan aivan jokaisella meistä. Ja se tuottaa aina omat tuskansa. Mutta loma on ollut silti ihanaakin. Täynnä hyviä hetkiä, kun on osannut tarttua niihin ja olla murehtimatta elämää eteenpäin niin paljon.
 
Säät ovat ainakin suosineet tällaista hellefania. Ihana ihana aurinko! Ja niinä muutamana pilvisempänä tai sateisenakin päivänä on ollut lämmin. Sää on ihan niinkuin elämäkin. Aina vaan ei paista aurinko, muttei aina ole sateistakaan. Hyvistä ja aurinkoisista hetkistä pitää nauttia täysin siemauksin, silloin jaksaa vähän paremmin ne sateet ja pilviset ja harmaatkin päivät.
 
Analogia ontuu tosin vähän tuossa sateiden kohdilla. Kun elämässä sataa, ei oikeasti löydy intoa oikein mihinkään. Mutta kun ulkona sataa, voi kuitenkin tehdä sisällä jotain kivaa, tai ihan vaikka niitä rästissä olevia hommia himassa. Kuten laittaa vähän tavaroita paikoilleen. Viime viikon harmaat olin tyttöjen kanssa reissussa, tämän viikon sateita vielä odotellaan. Not! Tai no, pitäisihän nuo hommat saada tehtyä. Mutta kun se aurinko on niiiin ihana!!
 
Tyttöjen kanssa vietettiin aurinkoinen lauantai landella. Tytöt uivat auringonkimalteisessa järvessä heti kun faija oli saanut uuteen laituriin portaat kiinni. Sunnuntaina jatkettiin uinteja Sääksjärven rannalla. Se kuitenkin taitaa olla tytöille pannassa ainakin tämän loppukesän, sillä esikoinen saa sieltä aina aivan kamalat paukamat. Järvisyyhyä? Sääksistä likat lähtivät isänsä kanssa hakemaan uutta kissanpentua ja ovat nyt kolme viikkoa isällään kissojen kanssa.
 
 
Minulla on siis lapsiviikkojen jälkeen loppuloma omaa lomaa. Eilen kävin katsomassa uutta pikkukisua samalla kun vein kamoja tytöille. Otin vähän aurinkoa parvekkeella ja kävin pelaamassa pari helteistä ysiä Paloheinässä. Tänään käytiin miesystäväni kanssa nautiskelemassa auringosta ja meren kimaltelusta Munkan rantsussa. Makoilua auringossa ja ciabatta lounas Fresitalla, niin tai bissellä. Ja illalla uusia perunoita ja silliä ja leffan katselua hiostavalla nahkasohvalla.
 
   
 
Kesä, loma ja aurinko. Kuuma ihana jäätelökesä. Elämä ei ehkä ole juuri nyt helpoimmillaan noin yleisesti ottaen, mutta päivä kerrallaan elämä kulkee eteenpäin ja jokainen päivä on omalla tavallaan upea. Ja huomenna lisää aurinkoa ja meren kimallusta.

2 thoughts on “Päivien kimallus

  1. Kissanpentuja…voiko paljon ihanampaa olla!! Itsellä tämä loma on tähän asti mennyt kyllä enempi v-ralleen! No, onhan tässä vielä päiviä tulossa. 16 lomapäivää jäjellä! Sään puolesta ikimuistoinen tosin!!

  2. Miekii rakastan auringos löhöilyy, mut nää kaks viikkoo, etekii kaks viimestä päivää ollu yhtä tuskaa, kosteaa,hiostavaa, tukalaa. Vaa nyt alkaa ainaskii kolme viiko loma, ehkä neljänkii, jos saan loma jatkoks eläkeviiko.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.