Maanantai ihan vääränä päivänä

Taitaa olla jotenkin pitkä piuha, kun menee keskiviikkoon asti ennen kuin maanantai iskee. Se oikea maanantai oli nimittäin ihan okei päivä, mitä nyt välillä vähän jotain satunnaisia sammakoita meinasin suustani päästellä, muttei mitään katastrofaalista kuitenkaan. Tanssitunnit illalla olivat fantastisia. Tiistaikin oli ihan mainio päivä, ja sen kruunasi vallan erinomainen palaute työstäni. Ja illalla sain jopa tulevan viikonlopun kaikki miljoona menoa aikataulutettua mielekkäästi.

Mutta tänä aamuna? Liekö sitten oikeasti sittenkin johtunut esikoisen kasin aamusta vai mistä, mutta oli kyllä koko perhe niin pahalla tuulella että oksat pois! Tytöt änkivät yhtaikaa hammaspesulle ja alkoivat töniä, sättiä ja muutenkin kiusata toisiaan tietenkin. Tosikoinen temppuili kissan kanssa kun olisi pitänyt pukea ja nosti hirveän metelin, kun kissa vietiin huoneestaan pois. Ja kummankin kanssa sai käydä saman keskustelun takin laittamisesta – ei se aamu mikään ihan lämmin enää ole vaikkei ehkä kylmäkään. Tai no, kun olisikin ollut keskustelu myös tosikoisen kanssa vaan ei tietenkään. Huutomatsiksihan sekin meni ja vedin sille lopulta rotsin päälle väkisin.
Siihen mennessä olin jo niin pahalla päällä, että pienikin odottelu siinä isossa risteyksessä matkalla päiväkotiin uhkasi pahasti nostaa verenpainetta. Ja traktori joka tukki tien päiväkotiin aiheutti jo hiusten repimistä. Ja ne kaikki ajotaidottomat liikenteessä matkalla duuniin, ne jotka hidastelevat vihreissä ja on menossa suoraan mutta ajavat kääntyvien kaistaa kunnes tukkivat kääntyjiltä tien risteyksessä. Meinasin vallan hikeentyä. Duuniin päästessäni olin kyllästynyt koko maailmaan. Onneksi työkaverit pelastivat, muutama nauru aamuun ja taas hymyilytti.
Hetken sitten jo luulin maanantain kääntyneen takaisin keskiviikoksi, kun kolleega aka meidän support sai kuin saikin HyperV:ni tässä koneellani toimimaan ja pääsin asentelemaan virtuaalikonettani, jotta pääsen pyörittämään SharePoint2010:ä kohta. Kohta siksi, että vaikka kerran jo muka sain asennuksen kondikseen, tapahtui viime metreillä joku fatal error, jonka seurauksena en saa SP:a sen paremmin pois kuin korjattuakaan, mutta ainakaan se ei pelitä. Joten ei kun uusiksi vaan!
Huomenna jatkuu (m)asennusurakkani, nyt on päivällä mahdollisuus vielä näyttää paremmat puolensakin, kun on vuorossa viikon viimeinen tanssitunti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.