IsolatedStorageFileStream.ReadToEnd()

Ei ainakaan vielä ole ihan vallan syksy. Aamulla 16 astetta lämmintä, duuniin ilman rotsia ja sukkia. Vaikka onhan tuolla sateista. Niin paljon kuin kylmää vihaankin, alkaa tässä vaiheessa olla ajatukset kuitenkin jo kääntyneet sinne syksyn puoleen – haluaisin jo voida käyttää taas ihanaa nahkarotsiani ja saappaitani. Kun ei kert enää pyöritä kesälämpötilaoissakaan.

Tuli ostettua liput itselle ja kaverille Pink Noise (by Fork) musikaaliin Svenskanille lokakuulle. Näin siitä pätkän ja haastatteluja tuossa joku kerta duunin taukotilassa aamukahvia hakiessani ja totesin, että tuo pitää nähdä. Sen siis näen. Tälle syksylle onkin kulttuuria sun muuta tulossa muutenkin vähän normaalia enemmän, ainakin osalle perheestä, sillä jouluun mennessä lapset pääsevät sekä oopperaan (Pähkinänsärkijä) että teatteriin (Maija Poppanen) kertaaalleen, ja koko perheen voimin mennään katsomaan Walking With Dinosaurs.

Läppärilläni pyörii nyt käyttöjärjestelmänä WindowsServer2008R2. Tähän mennessä ei ole tullut vastaan mitään, minkä vuoksi se ei voisi olla Windows7:n korvike, työasemakäytössä. Hyvin pelaa ja softat asentuu ja toimii kitkatta, ja on paaljon Vistaa nopeampi. Ai miksikö pitää olla palvelin eikä Win7? Ihan vain siksi, että SharePoint2010:ä ei saa virtualisoitua (tai muutenkaan) Windows7:n päälle vaan vaatii tämän 64bit palvelimen alleen.
Se on se osa työstäni, siinä kärjessä keikkumista. Juuri nyt kaivelen kuitenkin jo vakiintunutta teknologiaa, kirjan kanssa opiskellen, jotta voin taas koittaa sertifioitua vähän enemmän. Ja sitä varten käkin tyhjässä luokassa, isolaatiossa keskittymisrauhan vuoksi. Seuranani vain ötökkä, joka putosi katosta ihan kesken kaiken minun ja koneeni väliin pöydälle, ojenteli hetken koipiaan ja kuoli. Ihan noin vaan. Päätä alkoi heti kutittaa, vaikkei siihen tiettävästi mitään pudonnutkaan.
Esikoinen täyttää huomenna yhdeksän. Tänään olisi tarkoitus juhlistaa niitä perinteisesti perheen kesken työpäivän jälkeen, sitä varten suunnittelin pyöräyttäväni mustikkamuffinssit kunhan kotia pääsen. Unohdin aamulla tarkistaa onko meillä kananmunia. Pitää vissiin soittaa tyttärelle kotimatkalla. Isompia bileitä vietetään sunnuntaina. Tarjoiluista on makea osasto selvillä (mutta ei todellakaan tehtynä), suolaiset pitäisi vielä päättää. Ja kaupassa käydä.
Kissa kasvaa ja voi hyvin. Se saa ihme sätkyjä välillä. Kerran hogasin, että sätkyjä edeltää yleensä vesihanan ääni. Kisulla on tapana hypätä wc:ssä lavuaarin viereen pöydälle ja hiipiä lavuaaria tutkimaan, jolloin se avaa meidän sähköhanan. Ja saa tassuilleen vettä, joskus myös korvannipukoilleen. Joko se säikähtää hanaa (toisinaan muttei aina?) tai sitten märät tassut ovat niin suuri epämukavuustekijä, että se alkaa sinkoilla ympäri lukaalia suunniltaan. Kumma katti kun ei opi.
BTW. Otsikon koodilta näyttävä pätkä on vain essentiaalien poiminta noin kolmen rivin koodipätkästä. Ei käytettävissä sellaisenaan eikä tuossa muodossa.

2 thoughts on “IsolatedStorageFileStream.ReadToEnd()

  1. Hihii, kukaha o kietont koko perhee tassusa ympärille! Et o sulone, upee näköne, hyvät värit! Vauhtia ja vaarallissii tilanteita varmaa riittää! Mukavaa syyskuuta =D

  2. Samoin, Vuokko :)) Juu, kissa tuntuu olevan melkein enemmän maskotti kuin lemmikki ;) ainakin osalle perheestä…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.