Valokuvien kätköistä

Ei ne tytöt muistaneet, että oli ollut puhetta uimisesta. Muttei kyllä niiden huoneetkaan tulleet siivotuiksi, vaikka siitä oli puhetta ihan eilen ja tänä aamunakin vielä. Päinvastoin, täällä on taas entistäkin sekaisempaa… Kaivoin tänään esikoisen toiveesta valokuva-albumeja autotallista. Löysin lopulta vihoviimeisistä läpikäymistäni laatikoista (kuinkas muutenkaan…) lasten albumit, mutta yhä on jossain kateissa muutama albumi, mikä hämmentää minua suunnattomasti, koska olin käyvinäni läpi joka ikisen laatikon! Ehkä ne vielä jostain kuitenkin pulpahtaa esiin…
 
Siinä albumeja metsästäessäni osui käteen kaikkea muuta, kuten lasten pelejä ja kirjoja, maljakoita ja koriste-esineitä sekä minun kirjojani tietenkin – niitä on varmaan joka laatikossa jokunen, niitä kun on se nelisensataa nidettä… Tuotiin työhuoneeseen pari viimeistä kirjahyllyä ja toin osan kirjoistani hyllyyn. Vielä niitä kirjoja on siellä autotallissakin vaikka kuinka, tekisi kovasti mieli kaivaa sieltä ne kaikki esiin, jotta saisin nämä hyllyt oikeasti järjestykseen. Mutta en jaksa vielä. Vähän kerrassaan.
 
Samalla järkkäilin täällä vähän muutenkin ja tulin käyneeksi läpi vinon pinon vanhoja valokuvia. On ne vaan niin ihania! Sellaista nostalgiaa, että :) Valokuvia ei voita mikään – siksi kai kuvaan niin paljon itsekin. Sieltä tuli vastaan mm. kuvia miehen ja mun alkuajoilta, meidän häistä, lasten vauva-ajoilta, omilta vauva- ja lapsuusajoilta, lapsuuden kavereista joista osa on kadonnut jonnekin, mutta itse asiassa useimpien kanssa on vielä jotain kontaktia, naamakirjassa jos ei muuten. Otin parhaista paloista kuvia – ja heittelin niitä sinne naamakirjaankin sitten asianosaisten ihailtaviksi myös ;)
 
Minä ja vastasyntynyt sisko         Pikkuruinen minä…
  
Minä luistelemassa     Bikini-siskokset
 
Minä ja äitini                              Nuoripari
 
Pikku-prinsessani       Minä lasken katolta alas
 
 
[Ja lisää kuvia tietty Flicrissä]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.