Karvavauva

Viisikiloinen, nelijalkainen, nenästä peppuun varmaan sen 50cm. Meidän pieni karvavauva Meggie. Tai ei nyt ihan varsinaisesti vauva enää, puoltoistavuotias jo, mutta meidän vauva kuitenkin. Ja sikäli vähän vauva kuitenkin, että rescue-koirana se ei ole ihan sisäsiisti vielä. Meggie on pikkuinen ja arka, ja monen monta muutosta viime aikoina kokenut, mutta vähän kerrassaan murunen sopeutuu uuteen kotiinsa.

Tytöt on halunneet koiraa jo pitkään, mutta aina on sanottu, ettei sellaista tule, etenkään kun vuokrasopimuksessakin lukee ettei lemmikkejä sallita. Viimeiset puolisen vuotta on kuitenkin hauduteltu miehen kanssa ajatusta koirasta, esimerkiksi Jack Russelista. Kun sitten nähtiin Facebookissa kaverini seinällä kuva kotia etsineestä Meggiestä, alettiin puuhata Meggieä meille. Saatiin lupa ottaa pieni koira, ja siitä lähti rattaat pyörimään.

Kun ensi kertaa mentiin katsomaan Meggieä kotihoitokotiinsa kaverini luona typykkä hyppi ja pomppi, söi herkkuja, kiipesi syliin ja kaikkea. Tiedettiin heti, että Meggie on meidän koira, ja Meggiekin reagoi meihin hyvin. Silti tämä muutos on toki Meggielle iso ja pelottava, ja riehakas luonne odottaa vielä esille tulemistaan täällä meillä. Aivan ihastuttava sydänten valloittaja tyttönen on nytkin, kiltti kuin mikä, ja tykkää makoilla sylissä! Haettiin Meggie meille uuteen kotiinsa eilen, joten vastahan tässä tutustutaan.

Meggie on sekarotuinen, mutta ilmiselvä terrieri. Luonnekin – se mitä kotihoitokodissa tuli esille jo – on erittäin terrieri. Pikkuinen, eikä kasvakaan tuosta enempää. Meidän vauvanen ❤ Tuumasin eilen saunassa, että tässä taisi käydä niin, että kun me ei enää enempiä lapsia, yhteistä vauvaa, haluta, otettiin sitten koira 😉

Meggie tuli Espanjasta. Ja toinenkin Espanjantulija, äitini, on saapunut tänne. Mutsi tuli viime maanantaina, ja on omalta osaltaan vähitellen koittanut kotiutua meille. Onhan se iso muutos mutsillekin. Muuttaa omasta kodista tyttärien nurkkiin. Mutsilla on meillä oma huone, jonka on laittanut nyt itselleen, oman makunsa mukaan ja omin tauluin ja muin kotoisaksi.

Muutoksia muutoksia kaikille. Niin, ja Meggiellä on oma blogi: Meggien maailma.

 

One thought on “Karvavauva

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.