Pääasioita loman aattona

Loma. Miten mukavasti se kaikuukin korvissa :) Loma on täällä nyt. Tänään oli viimeinen työpäivä ja tänään urakoitiin tyhjäksi se väliaikaiskämppä, jossa oli vielä kaikkea lähinnä kirppiskamaa pari autolastillista. NeKIN kamat on nyt täällä, mutta eiköhän tämä kaikki tästä vähän kerrassaan sutviudu kuntoon. En kerrassaan jaksa stressata tästä sekmelskasta, besides, I’ve seen – no, been through – worse. Pääasia on, että on koti, jossa asuu kaikki rakkaat ja jossa on siksi hyvä olla vaikka nyt olisikin vähän tai vähän enemmän kaikki vielä sekaisin.

Jotenkin tämä aika tuntuu valuvan käsistä kun on niin paljon puuhaa. Eikä vain tätä kotihommaa vaan kaikenlaista. Golf-harrastuksenikin on alkanut nyt "oikeasti", kun olen viimein päässyt pelaamaan asti. Paloheinän ysiä olen ehtinyt kiertää nyt viisi kertaa, varsinaisesti, viime perjantaina ekan kerran. Ekat pari rundia meni tosi hyvin, ehkä vähän liiankin hyvin, koska sitten sitä alkoi odottaa itseltään enemmän kuin mikä oikeasti on se perustaso, joten sitten on ollut vähän laskujohdanteista tämä peli. Mutta pääasia on, että pelaaminen on kivaa.
Ja sehän on :) Vailla paineita – ok, olisihan se kiva pudottaa tasoitusta jo heti alusta asti, eikä se mahdollisuus parhaimmillaan niin kaukana ole ollutkaan, mutta hyvä ihme sentään, olen pelannut peräti viisi kierrosta! Se on ihan treeniä. Sitä paitsi, eilenkin taisin silti pelata paremman tuloksen kuin vuoden pitempään pelannut pelikaveri. Ei siis ihan mahdotonta. 
Niin mutta siis siihen pääasiaan, että se on kivaa. Luonnon helmassa, auringon paisteessa, leppoisassa seurassa. Tykkään golfissa siitä, että oma hyvä tulos ei ole kiinni muiden onnistumiesta tai epäonnistumisesta, joten siitä jää pois se sellainen muiden kustannuksella kilpaileminen. Ei tarvitse toivoa toisen epäonnistuvan vaan siellä saa kannustusta ja kehuja kun menee hyvin ja sympatiaa kun menee pieleen. Sellainen rehti mukava fiilis. Eikä haittaa ettei pelikavereita tunne ennestään, siinä sitä tulee tutustuttua pelin tiimellyksessä niitä näitä läpisten.
Tyttäret palasivat mökiltä viime lauantaina, mutta jäivät heti sunnuntaina serkuilleen toiseksi vanhimman serkun rippijuhlan jälkeen. Eilen illalla kotiutuivat sieltä tädin hoivista, tuumaten että nyt on jäljellä enää Lintsi, Särkkä ja Serena, kun Korkeasaari ja Puuhamaa tuli käytyä serkkujen kanssa. Ainakin lapsilla on selvästi jonkinlainen loma-pläni, toisin kuin minulla, Minulle pääasia on, että olen lomalla.
 
Siinä on niin kiva sointi :) Ja sähköpostinkin säädin synkronoitumaan kännykkään vain manuaalisesti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.