Lumon lumoissa

"Mitämitämitämitä???" kommentoi systeri ensimmäistä facebookissa julkistamaani kuvaa meidän syötävän suloisesta kissanpennusta Lumosta. Onhan siitä ollut parin vuoden ajan juttua, että kissa hommattaisiin joskus, mutta ajatus on aina hautautunut johonkin "mahdottomuuteen". Hassua, ettei niitä mahdottomuuksia enää yhtäkkiä olekaan. Kisu on meillä ja koko perhe on ihan sekaisin ;)

Olen tässä kesän aikana katsellut kaverin kuvia tuoreesta Norjalaisesta metsäkissanpennustaan. Aika mielettömän söpö karvapallo. Kissakuume hiipi hiljaa, minuun ehkä ensimmäistä kertaa oikeasti. Tähän asti olen välillä suostunut kissa-ajatukseen, välillä hylännyt sen kategorisesti johonkin järkisyihin vedoten. Järkisyyt saa näemmä oikeasti huutia, kun kuume iskee…
Tänään tosikoinen aamulla pyysi taas nähdä niitä kaverini kissan kuvia, joita olin perheellekin jo esitellyt. Mies alkoi katsella netistä paljonko moisesta rotukissasta saisi maksaa, jolloin ajatus norjalaisesta karvaturrista hautautui, noin 500euron toisen nollan kohdalla. Mies jatkoi kissailmoitusten selaamista ja yhtäkkiä laiteltiin jo kyselyitä yhdelle jos toiselle kissanpentujen tarjoajalle. Useimmat vastasivat, että män jo, mutta jopa tärppäsi lopulta.
Me ollaan miehen kanssa vähän sellaisia, että kun alkaa tapahtua, pyörii pyörät vinhaa vauhtia. Joten iltapäivästä oltiin mies, esikoinen ja minä kaupassa ostamassa kissalle kuljetuskoppaa, hiekkalaatikkoa, valjaita, ruokaa, hiekkaa… ja tulipa mukaan yksi pieni hiirilelukin. Pari tuntia pyörittiin himassa täpinöissä, kunnes iltasella päästiin hakemaan kissa kotiin.
Nyt se on täällä, meidän uusi pieni lutuinen perheenjäsen. Alkuun se tutki paikkoja varovasti eikä hirveästi ottanut meihin kontaktia. Mutta vähitellen se tottui ja alkoi ensin leikkiä pallolla, sitten leluhiirellä. Näyttää siltä, että tytöt saivat uuden riehukaverin Lumosta, joka syöksyilee rundia olohuoneessa, vaanii sohvan takana ja hyökkäilee leluhiiren kimppuun. Aina valloittava katti!! Lumo on sulattanut koko perheen sydämet <3
 
 

4 thoughts on “Lumon lumoissa

  1. Ja on muuten todella lempeä luonne! Ei ole kertaakaan sähähtänyt, kynsässyt, näyttänyt yhtään agressiivista elettä ketään kohtaan, vaikkei varmaan ihan aina haluis syliinottoja sun muuta. Eikä pahemmin nau’ukaan. Mut vilkas vilperi se on :))

  2. Mahtavaa!!! Onnea paljon uusille kisun omistajille!! Meillä Lisse on 24.8. ollut tasan kaksi vuotta.

  3. Kiitos :)) Onkos siitäkin jo niin kauan! Aika kuluu kamalan nopsaa, kun olisin muistanut, että Lisse on ollu teillä vuoden…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.