Odottavan pitkä aika

Jos toissapäivänä vielä tuntuikin siltä, että asiat rullasivat nopsaan, siihen se sitten tyssäsikin. Sen jälkeen on tuntunut kaikki matelevan. Olen vieläkin ilman sitä autoa, huomiseen aamupäivään asti. Tänään autoliikkeen myyjä lupasi, että auto on valmis noudettavaksi huomenna klo 11. Joten se on sitten nouto lounastauolla ;) Koko työpäivää en jaksa enää odottaa! Tai no, täytyy nyt katsoa, kun töissäkin tuli yksi kiireellinen homma, vaihteeksi.

Muutama päivä. Ei sen luulisi olevan niin kovin pitkä aika. Toitsuakin venattiin puoli vuotta! Mutta kun määrähetki on lähellä, on odotus sitäkin pahempi. Vähän niinkun jos kirjasta on jäljellä parikymmentä vikaa sivua, on kamalaa, jos ei ehdi heti lukea niitä loppuun. Ja sitä paitsi vaikka lapset on mökillä, tuntuu yksiautoisuus silti tuottavan säätöä.

Eilen olin himassa yksiautoisuuden vuoksi. Koska minulla oli hammaslääkäri aamupäivällä. Pyöräilin hammaslääkäriin, eikä siinä mitään, fillarointi on sinänsä jees, mutta ensinnäkin pelkäsin sadetta joten päälläni oli liian kuuma ulkoilupuku, ja toiseksi tuo siitepöly heitti jälleen keuhkoni tukkoon tuolla, kun en ollut muistanut ottaa avaavaa ennen lähtöä.

Töiden jälkeen miehellä oli menoa, joten olisin ollut iltaan asti himassa keskenäni – mikä ei normaalioloissa ole yhtään hullumpi juttu, mutta autottomana ja autokuumeisen levottomana ei napannut yhtään. Totta kai haluan lähteä jonnekin, kun en voi vaan hypätä autoon ja mennä! Levoton mieleni ei jaksanut keskittyä mihinkään, ei edes shoppailuun!!! kun Kamppiin asti pääsin; pääseehän täältä dösälläkin ihmisten ilmoille. Joten istuskelin Narinkkatorilla ihmettelemässä fudisfaneja ja hain Anttilasta Kings of Leonin uusimman CD:n. Äksöniä se oli sekin.

Tänään puolestaan tuli kiireellinen lähtö asiakkaalle käymään työpäivän loppumetreillä, mutta minulla nyt ei vaan ollut sitä autoa, jolla mennä. Pääseehän sitä taksilla, ei siinä mitään. Huomenna olisi mahdollisesti myös palveria asiakkaan luona päivän päätteeksi, joten jos sinne lähden, on auto ainakin haettava heti lounaalla. Jos en, voin ehkä malttaa odottaa siiheksi, että lähdetään muutenkin kotia kohti :P

Harmi, että ajelemaan ehtii vasta sunnuntaina. Toisaalta, ihan kivaahan tässä on tiedossa ennen sitä, sillä ajelemaan ei ehdi miehen 40-vuotissynttäribileiden vuoksi. Lauantaina illalla juhlitaan niitä, joten perjantai-ilta ja lauantaipäivä menevät valmistellessa.

One thought on “Odottavan pitkä aika

  1. Onnea uuden auton johdosta, turvallisia kilometrejä. Meil o pysytty Toyotassa vuodesta 1975 asti, neljäs Avensis tuli eile liikkeesee, saahaa ehkä ens keskiviikkon. Tilattu hellmikuu alus. Nykystä jo ihmist kyselöö, millo männöö liikkeesee, 5½ vuotta vanha, ajettu n.350000 kilsaa. Mukavaa kesäkuu jatkoo :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.