Viikko pulkassa, loppu edessä

Se olis arkiviikko pulkassa nyt. Nopsaan se taas menikin! Eilen vietettiin tosikoisen synttäreitä perheen kesken pienesti, kaupan antimin. Tänään kävin kaupassa hakemassa ison kasan kaikenmoista tarviketta, jotta saan leivottua sunnuntain bileisiin kaikenmoista ihan omin käsin pitkästä aikaa. Johan tässä pari vuotta meninkin noiden syntsyjen kanssa sieltä, missä aita on matalin, paljolti kaupan eineillä, kun ei vain ehtinyt tai oikeammin jaksanut paneutua leipomiseen. Nyt päätin tsempata :) Se kun on oikeasti kivaa!
 
Viikolla olen nauttinut siitä, mitne ihanasti on kevät näyttänyt voimiaan. Aurinko on hellinyt pitkin viikkoa, vaikka olenkin siitä saanut nauttia lähinnä sälekaihtimien lomasta. Odotan sitä hetkeä, että voi mennä duunissa sisäpihalle sisävaatteissa keräämään itseensä aurinkoenergiaa. Yksi lapsuuteni lempilauluista oli
Ens’ kevättären viestin, toi tänne tyttö pikkuinen, tuo sinisilmä sievin, ja sisko vuokkojen.
Toi sylin kukkakukkuran, ja päivän riemun rikkahan, nyt hangetkin jo häviää, kun koittaa kevätsää!
[enkä muista siitä enempää, kuin että joku talven prinssi jotain…]
ja näin kevään tullen tuo alkaa aina soida päässäni. Vaikka eihän tuolla vielä taida edes leskenlehdet kukkia, mutta ei siihen enää voi kauan mennä kun jo kukat koristavat tienvieruksia. Ensimmäinen kevät uudessa kodissa :) Siinä on jotain hohdokasta. Siitäkin huolimatta, että piha on yhtä savivelliä…
 
 
Niin, työviikko on takana. Kaikkea jänskää siihen ehti sisältyäkin. Juuri nyt sitä toivoisi, että saisi huomenaamulla nukkua, mutta esikoisella on koulupäivä ja sielä avoimet ovet, joten sinne sitä on matka itselläkin aamusta. Sieltä kotiuduttani alkaakin viikonlopun juhlinta ja leivonta. Jostain syystä odotan sitä osuutta oikeasti ihan innolla :) Minusta vaan on mukavaa järkätä juhlia. Ainakin näin himassa.
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.