Ajankulua

Hitsi! Painoin vahingossa back ja se oli sit goodby postaukselle… Gaah! Istun dösässä matkalla stadiin iltaa viettämään, eikä täkkä editorilla saa kappalevaihtoja tehtyä… Ei se mitään, kirjotetaan uusiks, ihan ajanvietteheksi vain. Esikoinen hämmästeli eilen iltapalalla, miten voi olla jo taas perjantai käsillä, vaikka just oli maanantai. My sentiments exactly. Justhan eilen oli se pahuksen maanantai ja toissapäivänä edellinen perjantai! Mihin nää päivät oikeen valuu, kun tuntuu, ettei viikossa enää ole kuin maanantaita ja perjantaita? Āika hujahtaa sormista järjetöntä vauhtia, ei ihme että tuntuu ettei mitään ehdi ikinä… Toisaalta, välillä minuutit matelee ja pahasti. Kuten eilen odottaessani autonpesuvuoroani Teboilin pihassa, se 40min tuntui vähintään vuodelta. Etenkin, kun en just sillon tai just siellä, who knows, päässy kändellä nettiin, että olisi voinut edes meilejä hoitaa siinä odottaessa. Yhtä kaikki, kohta on huhtikuu ja nuorimmaiseni täyttää kuusi. Mihin tää aika katoaa?

Posted by ShoZu

2 thoughts on “Ajankulua

  1. ja sit vielä tajusin kuluttaneeni akkuni täs kändessä loppun sillä et kirjottelin blogi-entryjä dösässä…

  2. Niinpä niin, samaan olen minäkin monesti havahtunut. Maanantaita ja perjantaita vuorotelle. Vaan nehän on niin lähekkäin, viikonlopun molemmilla puolilla.joten ehkä siksi….Hih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.