Lomalle laskeutuminen

Hurja loma, toden totta, peräti kaksi päivää, mutta niin odotettu ja kaivattu, että! Perjantaina oli vielä ihan täys työpäivä: aamulla pimeässä Tampereelle. päivä siellä asiakkaalla ja illalla pimeässä takaisin. Illalla pääsi kuitenkin vähän juhlistamaan joulunajan ja miniloman alkua, kun käytiin syömässä Katajanokan Kasinolla ystävien kanssa. Ruoka oli hyvää, seura oli hyvää ja kerrankin sai syyn pukeutua vähän paremmin! Rakastan juhlavaatteita (myös, mitä vaatteita nyt en rakastaisi…), mutta niin harvoin saa tilaisuuden käyttää niitä.
 
 
Eilen piti vielä rypistää tanssikoulun joulujuhlassa yksi kaksjapuol-minuuttinen yhdessä tanssikavereiden kanssa. Johan sekin ehti uniini toissayönä, vaikken mielestäni sitä edes stressannut! Noiden tanssiesitysten kanssa olen oppinut relaamaan, syteen tai saveen, so not! Pääasia on tanssia, sillä se on hauskaa. Minä kun kuitenkin, kuten muutkin meidän porukassa, olen vain harrastelija, entä sitten, jos ei nyt ihan täydellisiä ollakaan. Mutta meidänkin osa showsta meni eilen ihan kivasti, kuten koko muukin juhla. Tosikoinenkin piipahti lavalla, juoksi ympyrää parin tanssikaverinsa kanssa ja hämmästeli muita kun olisi pitänyt tanssia lasten skabassa :D
 
 
 
Viime yönä nukuinkin sitten ekan kerran todella pitkään aikaan sikeästi ja hyvin. Jotain hämmentävää tulva-unta näin aamusta, mutta muutoin nukuin heräämättä koko yön, mikä itsessään on jo saavutus tämän syksyn standardien perusteella. Ilmeisesti pahin stressi siis oikeasti hellitti, kun alkoi edes tämä viikon vapaa ja kaikki muutkin velvollisuudet ovat ohi vähäksi aikaa.
 
Tänään olen huhkinut urakalla koko päivän, ajatuksella, että kun on "pakolliset" (ihan oman pääni mukaan pakolliset) hommat hoidettu himassa, saan hyvällä omalla tunnolla tehdä nuo seuraavat kaksi päivää aivan mitä huvittaa (+ babysitata sitä sähkäriä, jonka pitäisi vielä tehdä vaikka mitä ennen joulua :/ ). Tänään olen ehtinyt siis siivota ja leipoa, tuli tehtyä suussa sulava taatelikakku, taatelipikkuleipiä ja suklaapipareita – joulun herkut olis siinä!
 
Tytöt yllättivät minut tänään mukavasti siivoamalla omat huoneensa kerrankin omatoimisesti. Sitä ei ole tapahtunut aikoihin, aina on saanut olla tekemässä mukana ja useimmiten lasten siivoaminen on ollut lähinnä näennäistä. Tänään tosin pistin jo sen verran kovat pöytään, että lupasin tuplata (euron) viikkorahansa, jos huoneet siistiytyvät ilman minua :P Ja esikoisen vielä lahjoin pikku-lisällä siivoamaan pikkusiskonkin huoneen, tosikoinen kun on vähän tättähäärä. Mutta oli kuulemma ollut jopa avuksi ;)
 
Sen verran tänään ehätin liikkeellekin, että käväisin viemässä ison kasan kaikkea pahvia ym. kierrätyspisteeseen ja pulloja ruokakauppaa, bongaamassa pääministerin samaisessa ruokakaupassa samalla kun hain sieltä, eh, jotain? en muista mitä… ainakin bon aquaa. Samalla reissulla ostin meille joulukuusenkin. Lapset sen sitten jo tänään heti tietenkin koristelivat. Nyt on olkkarissa kuusi koreana – ja sähkötkin skulaa :D
 
 
Tästä on hyvä jatkaa vapaalle. Olen ihan puhki.

2 thoughts on “Lomalle laskeutuminen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.