Nuoskan natinaa

Luonto on aika upea tällä hetkellä täällä päin maailmaa. Sillä talvisella tavalla upea. Raskas nuoskalumi koristaa puiden ja pensaiden oksia paksuna kerroksena. Kaikkialla on puhtaan valkoista ja hohtavaa. Jos lumesta jossain muodossa pidän, niin tässä. Kun se koristaa joka paikkaa ja narskuu jalkojen alla ja siitä saa helposti lumipallon ja vaikkapa sen lumiukon. Eikä ole kamalan kylmäkään, kun lämpötila keikkuu aivan nollan kieppeillä – riittävän lämpimänä, että untuvatakissa on hyvä olla, mutta riittävän kylmänä, ettei lumi sula heti loskaksi. Piti ihan ottaa taas muutama kuva noista lumisista maisemista.
 
 
 
 
Ainoa hankala puoli tässä nuoskassa on, ettei meidän pihasta meinaa päästä autolla liikkeelle! Autotallin luiska laskeutuu keskelle mäkeä, josta pitäisi päästä liikkeelle ylämäkeen. Se on haasteellista toisinaan ihan märän soran/hiekankin päällä, saati sitten tällaisella lumella. Etenkin kitkarenkailla. Niidenhän pitäisi pitää lumella hyvin – vaan ei tällaisella lumella, joka pakkautuu tien pintaan jäiseksi pinnaksi renkaiden alla, koska se on niin märkää. Mutta aina sitä pienellä keplottelulla liikkeelle selviää, jos ei muuten niin laskettelemalla auton ensin mäen alle ;) 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.