Tyttäret kuin karamellit

Jostain syystä tytärten luonteet ovat aina piirtyneet mieleeni karkkeina. Eikä minä tahansa karkkeina, vaan jokaisella on omansa, oma karkkiluonteensa, jolla ei ole mitään tekemistä Candy Kingin karkkiluonnetestin kanssa (josta muuten minä sain saman karkin kuin keskimmäisen karkkiluonne minun mielessäni). Esikoisen ja tosikoisen karkkiluonteet muodostuivat jo varhain, heidän ollessaan parin vuoden ikäisiä, keskimmäisen niinikään siinä vaiheessa kun olin tuntenut hänet noin pari vuotta.

Esikoinen: tummaa suklaata

Esikoisen luonne on kuin tummaa suklaata. Täyteläinen, syvällinen. Pohdintaa, mietteitä, syvältä luotaavaa analyysiä. Esikoinen haluaisi muuttaa maailmaa, auttaa hätää kärsiviä, ja näytellä! Hän on eläinrakas, oikeudetuntoinen, erinomainen tarinankertoja, oman tiensä valitsija, joka määrittää itsenäisesti mitä haluaa ja mitä ei, eikä juuri muita hännystele. Määrätietoinen, iloinen (kun ei ole kiukkuinen ;) ), jalat maassa kulkeva haaveilija.

Keskimmäinen: jelly beans

Keskimmäinen on kuin pussillinen jelly beanejä. Värikäs, iloinen, pirskahteleva. Tyttö tuntee syvästi ja näyttää tunteensa herkäsi. Iloisena on kuin punainen kirsikkakaramelli, kiukkuisena hapan sitruunabean ja surullisena hailakka persikkakarkki. Keskimmäinen on kekseliäs ja taiteellinen tekijä, joka saa ideioita ja toteuttaa ideoita, eikä lähtötilanteessa voi koskaan tietää millainen spektaakkeli siitä lopulta tulee ideoiden pursutessa matkan varrella.

Tosikoinen: vaahtokarkkeja

Tosikoisen luonne on kuin vaaleanpunaisia ja valkoisia vaahtokarkkeja. Tyttömäistä ja makeaa, iloista ja eloisaa, perheen ainoa extrovertti. Tyttö kulkee tanssahdellen, jalat aina hivenen verran maan pinnan yllä leijaillen. Hänellä on vahva oma näkemys siitä, mikä on oikein ja mikä väärin, mikä on reilua ja mikä ei – ja aina välillä näkemykset menevät vähän ristiinkin vanhempien kanssa. Tosikoinen on taiteellinen ja luova, avulias ja affectionate. Äkkipikainen tyttö suuttuessaan leimahtaa kuin vaahtokarkki nuotiossa, mutta tuli yleensä sammuu yhtä pian kuin on syttynytkin.

Älykkäitä ihania tyttöjä kaikki <3 Yhdessä kunnon karkkisekoitus <3

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.