Mietteitä aurinkotuolista

Juuri nyt aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. Vieressäni pöydällä on frozen strawberry daiquiri. Kohta aurinko siirtyy naapuripihan liian korkeideiden koivujen taa ja aurinkotuolini viilenee.

Pilvienkin takana aurinko on käynyt ihan riittämiin. Tänään on kohtuulämmin, 22 astetta, mutta tuuli tuo jostain vilpoista ilmaa. Kesä on tänä vuonna ollut kuin peeämässästä kärsivä nainen. Ei osaa päättää ollako lämmin vai kylmä, sataakko vai paistaakko, ja aina välillä iskee myrsky.

Ensimmäinen lomaviikko on lopuillaan. Aika kuluu niin sukkelaan! Ei tässä ole mitään ihmeitä tehty; käyty ruoka- ja muissakin kaupoissa, oleiltu sisällä ja ulkona oikukkaasta säästä riippuen autolla oli tiistaina huolto, tytöt on chillailleet kavereidensa kanssa.

Tänään esikoinen on kaverinsa kanssa Lintsillä. Keskimmäinen tuli taas meille ja soittaa tuolla tosikoisen kanssa juutuubista ysäriklassikoita kuten Macarenaa, Barbie Girliä, Spice Girlsejä, Dazen Tamagotchia ja sen sellaista. Ja soipa tuossa tiputanssikin hetki sitten :D

Eilinen päivä oli ehkä yksi parhaista ever. Oltiin ensin keilaamassa kaikki (mies, minä, esikoinen ja tosikoinen), minkä jälkeen minä ja tytöt shoppailtiin vähän – hyvä tässä on nyt istua uudet farkkushortsit jalassa, uusi teepaita päällä! – ja kotiin tultua kuulin hyviä uutisia :)

Iso kivi vierähti sydämeltäni noiden uutisten myötä :) Olin koko alkuviikon stressaantunut ja pahantuulinen ja nukuin huonosti. Odotin vain torstaita ja jännitin mitä tuleman pitää. En niinkään tietoisesti, minkä vuoksi kai sitten kiukuttelinkin. Väsynytkin olin – ja olen yhä – mutta elämä on silti aika mallillaan, minulla on asiat hyvin, ja eilisten uutisten jälkeen olokin helpottunut :)

Mikäs tässä on ollessa, aurinkotuolissa. Vaikka aurinko onkin nyt sen koivun takana, daiquiri-lasikin tyhjä. Sanoin juuri miehelle, etten jaksaisi lähteä uudelleen kauppaan hakemaan unohtuneita juttuja, mutta ehkäpä jaksan sittenkin. Lomallahan tässä ollaan :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.