Viihdettä vaihteen vuoksi

Vaikka tuo telkkari onkin pysynyt omalta osaltani lähinnä koristeena tuossa sohvaa vastapäätä – lapset sitä ovat täällä ollessaan kyllä katselleet – on jotenkin tullut tavaksi kurkata Telkku.comista mitä sieltä tulisi jos sen avaisi, tai paremminkin vilkaista sieltä syy olla jälleen avaamatta toosaa. Aina välillä sieltä kuitenkin sattuu silmiin jotain minkä vuoksi etsiä tsuikkarin käteen ja selata kaikki 300+ kanavaa läpi kunnes löydän sen mitä etsin (kertoisiko joku, miten saisin selattavaksi vain ne kanavat jotka oikeasti näkyy?).
 
Eilen illalla viihdyttiin lasten kanssa telkkarin ääressä vastaleivottujen iltapalasämpylöiden kanssa (ja ilman) peräti pari tuntia, ihan suunnitellusti. Sunnuntai-illat taitavat aika hyvin kulua telkun ääressä, kun ensin tulee Dance ja ennen kuin se on loppunutkaan tulee Tanssii tähtien kanssa. Tosikoinen esitti välillä omiakin muuvejaan sohvan vieressä tanssiohjelmien innostamana ja pakko sanoa, että tyttö on hyvä! Äitien tietenkin kuuluukin olla sitä mieltä, mutta siis tyttö on oikeasti hyvä. Onhan tuota tanssiharrastusta hällä takana jo yli neljä vuotta ja taitaa olla typyllä kyllä lahjojakin, niin sanoo muutkin.
 
Tänään bongasin BBC Entertainmentilta Whose Line Is It Anywayn 21:30 – ja jos huvittaa niin sitä saa näemmä katsoa sieltä vaikka joka ilta tuohon aikaan. Jenkkiversioitahan olen katsonut koneelta, brittijaksoja en muuta kuin jonkun youtubesta ennen tätä. Niin, brittiversiohan tietenkin sieltä BBC:ltä tulee. Onhan se jotenkin lame jenkki-variaatioonsa verrattuna. Improajathan on paljolti samat peräti, mutta se tapa viedä ohjelmaa eteenpäin… Aika brittiä… Ihan niinkun se suomalainen vasta-alkanut versio oli aika suomalaista. Mihin sitä kansakunta luonteestaan pääsisi?
 
Niin siis nythän viime lauantaina alkoi Suomen vastaava Vedetään hatusta, mutta se jäi silloin väliin. Niinpä piti tämän BBC-pätkän jälkeen ihan katsoa katsomo.fi:stä miten suomalaiset tuon parhaimmillaan vatsakramppeja aiheuttavan ohjelmaformaatin hanskaa, ja ihan hauskahan se oli! Oli selvästi katsottu nuo britti- ja jenkkiesikuvat huolella ja kilpailijoilta irtosi tarina enimmäkseen oikein kivasti. Mitä nyt välillä näkyi kaiketi jutun tuoreus, totta kai. Mutta kyllähän tuota varmaan tulee katsottua, joskin esitysajan vuoksi ehkä enempi sieltä katsomosta.
 
Tänään ostin pitkästä aikaa pari cd-levyäkin. Jokin aika sitten latasin itselleni Spotifyn, viimeinkin, mutta se ei riitä minulle, koska siitä en saa musiikkia autoon, eikä sieltä kyllä ihan kaikkea löydy edes. Odotan Maroon5:n huomenna maailmalla ja toivottavasti jo ylihuomenna perässä Suomessa julkaistavaa uutta albumia kuin kuuta nousevaa, mutta tässä odotellessani kävelin ruokaostosten lomassa Prisman levyhyllyille ja nappasin mukaani muutaman vuoden vanhan Musen levyn jota ei vielä ollut, ja upouuden LinkinParkin albumin, jonka julkaisun olin missannut kokonaan.
 
Muse on vaan aina yhtä mahtavaa, albumista toiseen, uusi ja vanha. Mahtipontista ja jollain tapaa älykästä musiikkia, monipuolista ja taitavaa. Se uusi Linkin Park vaikutti myös hyvältä, mutta olipa taas todella jotenkin erilaista kuin edellinen albumi, joka sekin oli jo ihan erilainen kuin sitä edeltäneet. Saa nähdä millainen on tuo uusi Maroon5, siltä olen kuullut vasta yhden lohkaisun, joka ei ollut hullumpi, mutta ei ehkä sekään kuitenkaan ihan sitä samaa kuin edelliset. Ihan hyvä että bändit uusiutuvat, kunhan eivät liian rajusti ;)
 
Maroon5:ttä odottelen myös levyjulkkari-kiertueelle (josta ei siis ole itselläni ainakaan edes huhun puolikasta, eli ei tiedossa että olisivat tulossa näille maailman kulmille). Musenhan viimein kesällä näin Kaisaniemessä, suosikkeihini niinikään kuuluvat GreenDayn kesäkuussa Kyläsaaressa ja U2:n elokuussa stadikalla. Linkin Parkin olen missannut totaalisti, kun en ole mikään festarikävijä. Ehkä vielä joskus senkin näen livenä. On ne konsertit kuitenkin ihan oma elämyksensä, vaikka ovatkin kovin nopeasti ohi. Niihin voi eläytyä uudestaan kun kuuntelee konserttien välillä näitä tallenteita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.