Money spent & money made

Eilenkin oli jo upea aurinkoinen päivä. Aika tuulinen, mutta olisi tuolla pihalla varmasti tarennut olla. Wouldn’t know, kun ei ehtinyt ollenkaan pihalla hengata, ennen kuin illalla jolloin oli jo vähän päivä viilenemässä. Päivä nimittäin hujahti ensin sisähommissa ja sitten Itiksen ikuisessa auringossa. Aamulla mies vaihtoi autoni (kauan sitten töytäistyn) etulyhty-umpion ja sillä välin minä pistin tuulemaan täällä sisällä. Pitkästä aikaa tartuin jopa moppiin ja pesin vähän lattioita kevään kunniaksi ;)

Iltapäivän puolella lähdettiin koko perheen voimin Itäkeskukseen ostoksille, kuluttamaan rahaa. Mies oli vailla uutta vaatetta vaihteeksi, ja tytöille piti etsiä mekkoja kesän häitä varten, missä ovat morsiusneitoina. En olisi oikeastaan halunnut lähteä viettämään aurinkoista lauantaita Itiksen hirvittävään ruuhkaan, mutta alkaa aika käydä vähiin. Tyttöjen juhlamekkovalikoimat kun on laajimmillaan nyt, eikä enää elokuussa, jolloin häät ovat. Eikä ens viikonloppu ole optio, silloin olen Tallinnassa. Ja sitä seuraavana tytöt lähtevät jo mökille kesälaitumille!

Joten Itiksessä pyörittiin, muutama tunti. HenkkaMaukka ahdisti pahasti, eikä sieltä löytyny tytöille ja miehelle mitään mielekästä – minulle sen sijaan kyllä ;) Nappasin mukaani jo joku aika sitten havittelemani mekon ja teini-tuubitopin, sekä löysin sieltä vaatteet tanssikoulun kevätjuhlaan, sellaiset, joille on käyttöä tänä kesänä muutenkin. Kapp’ahl ei ollut paljon parempi, pikemmin päinvastoin – mutta siellä en katsonutkaan vaatteita itselleni ollenkaan :P

Jack-pot oli se Halonen, johon olin toivoni lasten mekkojen suhteen asettanut muutenkin. Ja mieskin on sieltä tyypillisesti löytänyt mieleisiään vaatteita, niin nytkin. Tytöt saivat siis sieltä niitä häitä varten upeat turkoosinsiniset satiinimekot sekä niihin sopivat juhlakengät, mies lähti sieltä kokonaan uudessa kuosissa, ja minä poimin matkaani ihanat mustat nahka-strap-sandaalit 7cm korolla.

  

Tänään on sitten koitettu vähän paikata eilistä rahanmenoa tekemällä sitä itse lisää ;) Meidän vielä nukkuessa tytöt alkoivat askarrella omia pelejä kynällä ja paperilla ja saksilla. Aamupalan jälkeen värvättiin meidätkin miehen kanssa rahantekotalkoisiin. Kumpikin tarvitsi peliinsä vinon pinon euroja, joita väkerrettiin sitten yhdessä olkkarin lattialla. Ja sitten pelattiin!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.