Miltä näyttäisin jos…?

Miltä näyttäisin jos olisinkin pitkätukkainen ja blondi? Miltä näyttäisin jos olisinkin käynyt kouluni 60-luvulla? Miltä näyttäisin jos hiukseni olisivatkin ihan mustat?
 
Joskus tuossa taannoin Liisa kirjoitteli blogiinsa muuttumisleikistä ja katselin tuolloin kuvat, mietin että sitä olisi hauska kokeilla, muttei oikein aikaa siihen ollut. No eihän sitä olisi nytkään… milloinkas olisi oikeasti? Kaappeja pitäisi kasata ja whatnot. Mutta aamupalan jälkeen avasin koneen ihan muusta syystä, kurkkasin naamakirjankin – ja tähän jäin. Yksi asia johti toiseen: bongasin naamakirjasta kaverin yearbook-muuntumiskuvat, jäin sitä kokeilemaan, muistin yhtäkkiä tuon makeover-saitin ja kokeilin sitäkin. Miltä minä näyttäisin, jos.
 
Yearbookyourself on paikka, jossa voi kokeilla, miltä olisi näyttänyt eri vuosikymmenillä. Koulukuvia periaatteessa, mutta minä latasin sinne ihan tällaisen kolmikymppisen naaman. Osa hiustyyleistä oli aika mageitakin, osa kerrassaan koomisia – ja joukossa on kieroja rillejäkin ym. hassua. Vuosi 1966 on aika hauska, samoin 1984.
 
yb66  yb84
 
Olisi ollut hauska laittaa vähän vertailukuvia koulukuvista tuolta 80-90-luvulta, mutta unfortunately albumi, jossa ko. kuvat ovat, on jossain tuolla autotallissa jossain niistä miljoonasta pahvilaatikosta, jossa valtaosa meidän omaisuudesta yhä lepää. Harmi. Nimittäin ko. ajan kuvat, siis muutama vuosi vuosikymmenen vaihteen molemmin puolin, olivat melkoisen osuvia!
 
yb88   yb94
 
Vuoteen 1980 sijoitettu kuva sen sijaan on vähän pelottava ;) sillä näytän siinä aivan samalta kuin äitini oikeasti näytti noin vuonna ’80!
 
yb80
 
Mitä hiusmalleihin ja väreihin tulee, makeoverin perusteella musta tukka sopisi minulle varsin hyvin, sen sijaan olen ihan oikeilla jäljillä siinä, että blondia tukkaa kannattaa karttaa – se vaan ei sovi väritykseeni!
 
blacknow  blondnow
 
Kokeilin pitkiäkin hiuksia itselleni, tässä kun kamppailen sen kanssa, minkä pituisiksi nämä loppujen lopuksi nyt haluan kasvattaa, eikä pitkätkään hullummilta näytä.
 
longred
 
Kaikki muunnellut kuvani voi käydä tsekkaamassa galleriassani.

5 thoughts on “Miltä näyttäisin jos…?

  1. Tuo pitkäpunatukkainen on aika makee:) Vitsi pitää ajankanssa perehtyä, tolalsestahan vois oikeesti olla hyötyä tälläselle, joka sinnittelee liian kauan uskaltamatta uudistua. vuosiluvut vaihtuu ja hiukset muuttuu. Niinkuin vaatetuskin.
    Mainitsit luvun -66. Siitä alkaa olla 42 vuotta, siltä ajalta on meikäläisen kalju alkanut kasvaa..tai noh…kuulemma syntyissä oli mustat hiukset.Minne lie kadonneet.

  2. Moikka….En kyllä ottaisi näistä yhtäkään vakavasti harkittavaksi.Niin jos pelkän kasvojen muotoon katsoo.En tiedäonko näissä kuvissa kaulan alapuolella tapahtunut muutosta.Jos pakosta pitää ottaa,niin alimmainen kuva minua viehättää eniten.Siinä kun on punaiset hiukset.Siinä on jotain extraa ja viettelevää kun on sen väriset hiukset.Tuo nykyinen tyylisi lyö nuo laudalta mennen tullen.Ja nykyinen kasvolook on juuri sitä mitä itse haluan sinun olevan.Kropasta nyt puhumattakaan..Hyviä jatkoja kuitenkin…

  3. Tänks, AP :) Enhän minä tässä mihkään suuntaan ole tyyliä tosissani muuttamassa – hauska sinänsä huomata tällaisia kokeillessa, ettei ole kovin harhaan mennyt nykyisessä valinnassaan! Tykkään itsekin punaisestani, joka on aavistuksen vielä tuosta kuvasta äreämpi oikeasti, siinä on jotain energistä, joka sopii luonteeseen. Enkä ihan noin pitkiksi enää kasvata, sekin on kokeiltu nuorena, nyt pidän nämä tällaisena rikottuna puolipitkänä hallittuna sekamelskana ;) Niinkuin luonteeseeni soppii…

  4. Kiitos.Hieman helpotti jo ajatus,että olit muuttamassa omaa lookiasi,joka ominun katalookissaniTOP1.Nyt voi rauhassa aloittaa viikon luottamalla sanaasi,ettet ole muuttumassa mihinkään suuntaan.Tarkoitannäihin edellä kuvattuihin suuntiin.Hieman soukkia,mutta pelkkä ajatuskin pelotti.Siskoni hevonen muuten voittitänään lähtönsä täällä pohjoisessa.Mekun ollaan kiinni tuossa raviurheilussa kokonaan.Hienoimpia luontokappaleita nuo hevoset koko maailmassa.Nyt sitten olen harhaillut fintoton sivuilla l. siellä voi pelata ja katsoa lähtöjä koko suomessa.Ja toinen on Marilka´s peanuts sivusto jossa olen viihtynyt ja hieman pelännyt jotain muutosta..Hyvää alkavaa viikkoa sinulle…..

  5. Vielä..Katsoi mielenkiinnolla kuvagalleriaasi.Niin paljon alkoi kiinostamaan.Kuva,joka olimerkitty"virtualmodel",oli lähimpänä olemustasi.Mutta se on varmaan jokin sunnuntai kopio sinusta.Pitää aina muistaa,että kopio on kopio ja alkuperäinen on aina alkuperäinen.Nyt on useita viestejä tullut samasta aiheesta,että lopetan viestittämisen asiasta.Ehkä se kertoo,että aihe kiinostaa tai sivusto: Marilka´s peanuts!Luultavasti jälkimmäinen.Palataan muodossa jos toisessa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.