Mitä minä oikein menin tekemään?

Jollain tapaa olen kovin ennakkoluuloinen. En ole mikään himo-netinkäyttäjä, joka tuntisi kaikki mahdolliset trendikkäät palvelut, mutta aina välillä päässä jokin vinksahtaa ja päädyn kokeilemaan jotain eteen sattunutta palvelua. Kuten tuossa keväällä Groovea. Ja nyt tätä. Groovea en oikeastaan muuta kuin vähän vilkuilin ja sitten poistin sen. Koko konsepti tuntui jotenkin epäilyttävältä. Jakaa nyt tiedostojaan netissä muka-turvallisella mega-konsernin palvelimella. Nou tänks.
 
Tämä palvelu ei ole juurikaan vähemmän arveluttava. Mistäs minä voin tietää, että suojaukset todella toimivat? Mistä voin tietää minne kaikkialle blogini leviää? Toinen puoli minusta haluaakin tulla löydetyksi netistä – miksi minulla muuten olisi omat kotisivutkin? – mutta toinen puoli haluaa varjella yksityisyyttä kaiken maailman hörhöiltä. En siis luota yhteystietojani tännekään, sorry. Ystävät tietää muutenkin mistä tavoittaa ja muiden ei tarvitsekaan.
 
So. Innoittavana voimana tähän hommaan oli nettiblogin avaaminen. Kirjoittaminen on intohimoni ja aina kun on mahdollisuus kirjoittaa johonkin uuteen paikkaan, kirjoitan 😉 Tervetuloa vaan lukemaan, jos yhden tavallisen tallaajan nettipäiväkirja kiinnostaa. En lupaa kirjoittaa tiheästi, vaikka niin siinä varmaan käy. Aika näyttää, kuinka kauan tätä innostusta sitten riittää ja kuinka ahkeraksi äidyn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.