Löytöjä

Meillä oli miehen kanssa vaihteeksi luxus-vuorokausi, kun lapset olivat (ekaa kertaa tänä vuonna) yökyläilemässä, anoppilassa. Vietiin lapset sinne eilen päivällä, jäätiin itsekin lounaalle ja lähdettiin siitä sitten kotia kohti joskus neljän maissa. Tarkoitus oli tosiaankin viettää ihan koti-ilta kaksin, kaapissa oli jo odottamassa iltaherkkua – laitoin meille nacho-lautaselliset ja korkattiin punaviinipullo. Ja jälkkäriksi oli suklaata ja mukavaa yhdessäoloa :)

Sitä ennen piipahdettiin kuitenkin hämmästelemässä Itiksen uutta järjettömän valtvaa Prismaa. Halusin käydä kurkkaamassa, maksoivatko ne ihanat satasen saappaat sielläkin sen satasen ;) Mutta eipä siellä ollutkaan juuri niitä satasen saappaita – sen sijaan siellä oli kutakuinkin samanlaiset 55euron saappaat! Sovitin, keimailin niiden kanssa vähän miehelle – ja tottahan ne läksivät siitä meidän matkaan :D

Ennen kassoja ehdin tehdä kuitenkin pari muutakin löytöä. Ensinnäkin löytyi lapsille lenkkarit kympillä pari. Neitoset kun kuluttavat lenkkareita kahdet vuodessa niiden hinnasta riippumatta, ei laisinkaan hullumpi ostos, edes sovittamatta. Ja toiseksi tullasin toiveikkaana hiusvärihyllyt ja siellä oli kuin olikin sitä Schwartzcopfin Brilliancea, mitä jo syksyllä käytin, mutten sittemmin enää löytänyt mistään! Ja sävyjä oli paljon, sen näköisesti valikoimaa, ettei ole heti poistumassa, joten päänahkani on pelastettu! Ostin saman tien pari pakkausta.

Tänään miehen sisko toi tytöt kotiin vasta iltasella, samalla kun haki oman poikansa mummilta. Me miehen kanssa vietettiin päivä puurtaen himahommia. Järjesteltiin olohuone uusiksi, jotta sinne mahtuu iso antiikkikaappi, joka tulee isältä meille ensi perjantaina. Ja koska samalla tuli laitettua viimeinenkin kirjahylly paikalleen, otin ja purin melkein kaikki pahvilaatikot autotallista paikoilleen! Oli siinä urakkaa, mutta nyt on kirjat paikoillaan ja aika monta tauluakin pääsi seinälle :)

Samalla löytyi laatikoista ne loput albumit, joita en silloin pari viikkoa sitten (vai milloin se olikaan…) löytänyt. Ja sieltä, kun selailin ohimennen albumeja läpi, bongasin sen vaahtokylpykuvankin, jota koitin turhaan löytää isoäitini luota kesällä (http://marilkap.spaces.live.com/blog/cns!FAE55F053410C209!1609.entry):

One thought on “Löytöjä

  1. Onpa ihanat saappaat…oliskohan meidän Prismassakin. Pitää tänään käydä katsastamassa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.